Hebahan

Tiga Jenama Malaysia Yang Perlu Diberi Perhatian – Sudahkah Anda Membelinya?

1
SHARES

Sedang kita berjalan di jalanan, menaiki LRT yang penuh, atau sambil memerhati telefon pintar kami, akan wujud satu detik di mana kita ‘lihat’ tapi kita tidak memerhati. Sebagai contoh, berapa banyak produk di sekeliling kita yang dibuat dan dikilang di Malaysia, digunakan oleh penduduk seluruh dunia, dan mendapat pujian? Bersedia untuk sebuah kejutan!

Pada Hari Merdeka ini, tunjukkan semangat patriotisme, dan kami mencari di keseluruhan 11street, salah sebuah pusat beli belah elektronik terbesar Malaysia, dan menjumpai beberapa kebanggan Malaysia.

 

OGAWA

Ogawa Beauty Massager

“Tapi bunyi OGAWA macam datang dari Jepun-lah,” kebanyakan rakyat Malaysia akan kata.

Tetapi sebenarnya OGAWA telah pun ditubuhkan di Malaysia sejak 1996, dan pakar di dalam bidang peralatan penjagaan kesihatan, dengan produk yang paling popular iaitu OGAWA beauty massager. Berharga RM59.00 sahaja, pengurut ini sangatlah senang untuk digunakan.

Apa yang membuatkan kami bangga dengan OGAWA ialah ia telah pun berjaya menembusi pasaran antarabangsa, dengan pelbagai ulasan menarik dan pujian. Anda boleh, OGAWA!

 

ProDiet

Pasti anda terkejut kan dengan jenama ini yang menjadi kegemaran kucing-kucing di luar sana. ProDiet® telah ditubuhkan pada tahun 2009 dengan satu misi – menjadikan makanan kucing premium berpatutan untuk semua peminat kucing. ProDiet® diperbuat daripada 100% makanan laut sebenar dengan formulasi yang seimbang dan berkhasiat untuk kucing anda.

Pencinta kucing akan teruja dengan mengetahui bahawa terdapat tiga kategori makanan untuk kucing yang baru lahir, untuk kucing yang meningkat dewasa, dan untuk kucing yang sudah berumur.

Prodiet 1

Makanan kering ProDiet®’s seberat kini dijual dengan harga eksklusif RM64.50* hanya di 11street dan pembeli boleh membeli 2pek dengan harga promosi RM129* semasa promosi Hari Malaysia dan terima hadiah percuma.

* untuk tempoh terhad sahaja

 

KHIND

Khind Hand Blender

‘Nilai-untuk-wang’ dan ‘kualiti tinggi’ adalah ciri utama bagi jenama Khind, yang terkenal dengan peralatan rumah berinovatif di Malaysia dan pengguna luar negara sejak penubuhannya pada tahun 1961.

Ibu yang baru melahirkan anak dan penggemar sup pasti akan suka dengan KHIND Hand Blender, yang berharga RM135. Ia sesuai untuk mengisar bubur bernutrisi bagi bayi yang baru hendak makan pepejal, atau pun untuk membuat sup di malam yang dingin.

Di samping pengisar, KHIND turut mempunyai pelbagai peralatan rumah yang lain dengan kualiti tinggi, seperti kipas angin, periuk nasi, ketuhar, mesin basuh, dan pembersih vakum. Ramai pengguna di Malaysia dan lebih daripada 60 buah negara di seluruh dunia pasti berbangga dengan peralatan mereka.

 

Tunjukkan Semangat Patriotisme Anda, Sokong Jenama Buatan Malaysia!

Bagi menyambut Hari Merdeka dan Hari Malaysia yang bakal tiba, 11street akan menampilkan pelbagai barangan buatan Malaysia dengan harga yang menarik. Untuk maklumat lanjut berkenaan tawaran dan promosi, sila layari www.11street.my atau muat turun aplikasi 11street  Google Play dan Apple app store.

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×