DIY & Kraf

Sembur & Biar 15 Minit, Rupanya Ini ‘Barang Rahsia’ Bilik Air Jadi Putih Berkilat Tanpa Perlu Sental

84
SHARES

“Penat lah dok sental bilik air kuning ni tak putih berkilat pun. Tak tau dah nak guna pencuci apa”

Mempunyai lantai bilik air yang putih berkilat sudah semestinya menjadi idaman buat para wanita. Namun, tandas yang putih berkilat ini hanya boleh kelihatan jika rumah yang didiami adalah masih baru. Macam mana nak buat kalau rumah dah lama dan tandas pun dah berwarna kusam? Sudah bermacam-macam jenis pencuci dicuba namun hasilnya masih mengecewakan.

Oleh itu, terdapat satu perkongsian viral di laman Facebook dimana wanita ini hanya menggunakan produk cucian dari kedai Eco yang berharga RM2.10 sahaja! Walaupun murah tetapi hasilnya sangat mengagumkan!

SEMBUR DAN BIAR 15 MINIT, TANDAS JADI PUTIH BERKILAT!

Power giler pakai GANSO stain remover ni.. beli dekat kedai ECO haritu…Fyi, cuci banyak kali tandas ni..tapi masih kuning..lepas pakai ganso remover.. putih trus…. (rumah sewa..) Puas hati den.. (saje nak share since smua orang share product kedai eco dalam group ni) hehehe..

Nota penting:

* AKAN PENING sebab bau chemical kuat.

* Kena pakai MASK & GLOVE

* JANGAN la setiap hari cuci tandas pakai ni. Seksa diri kang.

* Tak nak pakai ni then jangan pakai k. SIS pun first time pakai ni… Tu excited tnjuk keberkesanannya….

Ni gambar tandas sebelum guna GANSO stain remover.

Ni selepas cuci guna GANSO stain remover.

Keadaan bath tub yang dah berkerak.

Bertukar jadi berkilat macam baru!

Jom cuba!

Sumber: Alynn Ramli

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×