Pilihan Editor

“My Time, My FIFA World Cup” Rakam Detik Manis Piala Dunia 2018!

Walaupun sedang menjalani ibadah puasa dan sibuk menyiapkan keperluan Hari Raya Aidilfitri yang bakal menjelang tak lama lagi, admin yakin kemeriahan Piala Dunia juga turut anda rasai.

Bayangkanlah, seluruh dunia kini heboh tentang Piala Dunia yang bakal menyaksikan 64 kali perlawanan melibatkan semua pasukan bola sepak terkemuka dunia.

Apa Tu “My Time, My FIFA World Cup” ?

Tambah meriah, apabila kempen “My Time, My FIFA World Cup” telah dilancarkan di Olympic Forest Park, Beijing China baru-baru ini. Ramai yang datang semasa pelancaran kempen ni!

Mesti anda nak tahu apa yang cuba disampaikan melalui kempen ini kan? Ha! Sebenarnya melalui kempen ini, Vivo dan FIFA nak sampaikan betapa pentingnya setiap detik berharga untuk diabadikan sebagai satu kenangan terutamanya, ketika bersama rakan dan keluarga. 4 tahun sekali la katakan Piala Dunia!

Masa Muzik! Ada Vivo Super Time!

Untuk pengetahuan anda semua, demi merealisasikan detik yang lebih berharga, Vivo akan lancarkan Vivo Super Time Project! Ha! Melalui projek ini Vivo akan merakam semua detik sepanjang 64 perlawanan bola sepak Piala Dunia berlangsung.

Nanti semasa perlawanan akhir berlangsung pada 15 Julai, anda akan dapat saksikan semua detik-detik penting sepanjang tempoh Piala Dunia 2018 berlangsung. Ye! Vivo rakamkan semua untuk anda!

Ianya merupakan penghargaan buat seluruh peminat bola sepak dunia. Siap ada iringan muzik istimewa lagi!

Detik Berharga Di Kongsi Bersama!

Nak capture momen berharga kini bukan lagi bukan satu masalah, dengan Vivo V9 Blue edisi terhad semuanya boleh. Banyak diantara kita yang beranggapan bahawa kejayaan Vivo adalah berasaskan perkembangan kemera dan sound system.

Namun, sebenarnya ada dua elemen penting yang telah lama Vivo terapkan iaitu tangkap dan kongsi. Dua elemen ini sebenarnya merupakan satu cara kita berkomunikasi dengan berkongsi pengalaman berharga bersama insan tersayang.

Jadi jangan lepaskan peluang anda untuk memiliki Vivo V9 Blue kerana ianya bukan sahaja eksklusif tapi merupakan lambang kepada satu perhubungan yang lebih erat melalui setiap detik yang dikongsi bersama.

Jom singgah cawangan Vivo yang terdekat dengan anda dan dapatkan Vivo V9 Blue hari ini jugak.

Website Vivo

Facebook Vivo

 

Most Popular

To Top