Hebahan

Mudah & Relaks Selepas Bersalin

16
SHARES
tips ceria sepanjang hari
tips ceria sepanjang hari

Foto Kredit: browncow.ie

Setinggi-tinggi tahniah dan bersyukur ke hadrat Allah kerana baru sahaja selamat melahirkan anak. Ada mommy yang baru dapat cahaya mata yang pertama dan ada yang dah berderet ramai, boleh buat sepasukan futsal pun ada.

Sekarang masuk pulalah fasa pantang. Ada yang masih mempunyai ibu kandung, kan best kalau ibu anda sendiri jaga anda sewaktu anda berpantang ni kan? Balik kampung duduk dengan ibu je lah. Tapi bagaimana pula bagi mereka yang tidak lagi mempunyai ibu? Atau ada juga yang beranggapan, “takpelah ni dah anak ke-3 ke ke-4 ataupun ke-5, pantang sendiri je lah dekar rumah”.

Di sinilah MyMakBidan dapat membantu anda. Mereka menyediakan pakej penjagaan sewaktu pantang supaya anda dapat kembali bertenaga dan mendapatkan tubuh badan anda seperti sebelum mengandung!

MyMakBidan merupakan syarikat bumiputera tempatan yang mempunyai misi untuk melakukan revolusi bagaimana ibu-ibu boleh menempah terapi pasca bersalin dan juga mak bidan. Dengan menampilkan platform mudah, ibu-ibu boleh melakukan tempahan tak sampai pun 60 saat – pada bila-bila masa, di masa sahaja samada melalui laman web atau pun telefon pintar.

Ditubuhkan pada November 2015 dan berpangkalan di Kuala Lumpur, MyMakBidan adalah platform atas talian yang dipercayai.

MyMakBidan adalah sumber bagi anda mendapatkan perkhidmatan professional bagi bersalin, berpantang dan juga pasca bersalin berhampiran anda. Tempah perkhidmatan kami dengan mudah. Masa untuk anda mengubah diri anda kepada seorang ibu yang HOT dan SEKSI walaupun telah melahirkan beberapa orang anak.

Bagaimana ianya berfungsi?

1.     Dapatkan bantuan!

 

Tanyalah apa sahaja!

 

Ia adalah percuma!

 

Emel: [email protected]

 

 

2.     Jumpa saya!

 

Tempah sesi bersama Pengasas!

 

Pergi ke www.mymakbidan.com& dan gunakan kalendar untuk menempah sesi bersama kami bagi memperincikan keperluan dan pilihan bersalin anda!

 

3.     Tempah sesi terapi dengan kami.

 

Hanya setelah anda bersetuju dengan harga, barulah kami akan hantar makalumat kepada anda tentang pembayaran..

4.     Kami dalam perjalanan!

 

Anda bersetuju dengan tarikh dan waktu kami akan sampai ke pintu rumah anda!

Manfaat menggunakan MyMakBidan

  • Pasukan yang Berpengalaman dan Berdedikasi – Dengan pengalaman terkumpul sebanyak 20 tahun dan kaedah yang telah terbukti.
  • Perkhidmatan Pintu-ke-Pintu – Ketuk! Ketuk! Anda tunggu sahaja di rumah, biar kami ke rumah anda!
  • Kakitangan yang Terlatih – kami jaga anda sepanjang waktu banda anda berada pada keadaan yang paling terdedah!
  • Kami Merancang Waktu Bersalin Anda – kami hormati kaedah bersalin anda dan kami akan bantu anda tulis pelan bersalin anda!
  • Sokongan Moral – Kami dengar anda. Kami faham sangat akan anda dan anda tidak perlu risau apa-apa lagi! Kami di sini ada untuk anda.
  • Nasihat Pemakanan – dari awal kehamilan, kami beri anda panduan dari segi pemakanan supaya anda bertenaga sepanjang kehamilan sehinggalah selamat melahirkan anak.
  • Nilai-nilai Tradisional Gerak Badan – gerak badan tradisional dari turun-temurun, terbukti berkesan dan telah diamalkan sejak berabad lamanya, dan kami mahu memeliharanya!
  • Mengangkat Rahim, Pembetulan V dan Pengukuhan Pelvis – ketahui titik-titik lembut badan supaya anda boleh sembuh dengan cepat!
  • Penyembuhan Semulajadi – pendekatan kami adalah berasaskan tradisional, kami gunakan herba-herba dan rempah semulajadi. Tiada pengawet. Tiada bahan tambahan. Tiada bahan klinikal mahupun perubatan.

Apa tunggu lagi? Jom gunakan khidmat professional MyMakBidan hari ini. Biar mereka yang pakar menjaga anda supaya anda boleh menumpukan sepenuh perhatian kepada cahaya mata baru anda!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×