Hebahan

Light Sensation – Keindahan Bunga Mawar LED Hanya Di MAEPS Dengan Harga Promosi

33
SHARES

Kelab Rekreasi Lembaga Penggalakan Pelancongan Malaysia (KRLPPM) dengan kerjasama Escape Room kini sedang giat menjalankan promosi acara Light Sensation yang diadakan pada 7 – 17 September 2016 di Malaysia Agro Exposition Park, Serdang (MAEPS). Acara tersebut diadakan bermula jam 5.00 petang hingga 12 tengah malam.

Melalui kerjasama ini, anda berpeluang untuk mendapatkan tiket masuk ke acara ini dengan kadar harga istimewa iaitu hanya RM14.00 sahaja untuk dewasa.

Alamilah kecantikan lautan Bunga Mawar LED, Love Park yang sungguh romantik, aktiviti-aktiviti yang menarik, pesta makanan yang sedap sekali & percubaan acara Guinness World Records bulan September ini!

light-sensation2 light-sensation3

Anda hanya perlu cetak dan bawa bersama e-tiket/baucar* ke tempat acara dari September 7 – 17, 2016, 5.00 pm – 12.00 am bertempat di Malaysia Agro Exposition Parks, Serdang (MAEPS) untuk nikmati harga eksklusif KRLPPM hanya RM14 seorang!

*setiap e-tiket/baucar hanya dibenarkan untuk seorang

Jadi pastikan anda cetak banyak-banyak jika anda ingin bawa seisi keluarga dan sahabat handai bersama-sama anda.

Untuk maklumat lanjut berkenaan Light Sensation sila layari www.lightsensation.com.my atau https://www.facebook.com/mylightsensation/ dan https://www.instagram.com/mylightsensation/

 

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×