Dapur

Lelaki Ini Kongsi Pengalaman ‘Ngeri’, Tengah Makan Karipap Ada Kuku Berdaki!

68
SHARES

“Sedapnya tak sabar nak makan!”

Seperti biasa, itulah ungkapan yang sering kita cakap kalau ada makanan di hadapan mata namun lain pula yang menimpa seorang lelaki di Facebook apabila sedang enak menikmati makanannya tetapi terjumpa satu benda yang mengelikan! Perkara ini mendapat perhatian netizen di mana rata-rata mereka turut geli melihat ‘benda’ tersebut. Aduh, kesiannya…

Baca juga: [VIDEO] “Allahu Main Sumbat Je”- Baby Baru Lahir Tapi Ibu Bangga Terus Suap Makanan!

KONGSI PENGALAMAN ‘NGERI’, TENGAH MAKAN KARIPAP ADA KUKU BERDAKI

Menurut lelaki yang dikenali sebagai Mee itu, dia menjelaskan ketika sedang enak menikmati karipap, tiba-tiba satu benda mengelikan telah ditemui iaitu kuku berdaki dan telah digaul bersama init karipap itu.

“Maaf lari tajuk bukan masak apa tak jadi hari ni tengah sedap2 makan karipap tetiba jumpa kuku. Terus mual nak muntah dah la kuku tu berdaki apa pendapat anda semua,” luahnya.

Walau bagaimanapun, perkara itu telah dilaporkan kepada peniaga kedai tersebut namun malangnya peniaga menjelaskan mereka hanya membeli karipap itu secara frozen dan mengorengnya ketika mahu dijual.

Ye dah pun complain dia rasa nak sepak pun ada tapi tetiba mreka cakap ambik karipap yg dah siap so mreka cuma goreng je dan jual so kita pun nak marah sape.

“ORANG BERNIAGA TOLONG JAGA KEBERSIHAN”

Sudah pasti perkara tersebut meraih perhatian netizen dan rata-rata mereka memberi nasihat agar para peniaga di luar sana sentiasa menjaga kebersihan serta berniagalah secara ikhlas demi kesejahteraan pelangaan.

Sumber: Mee Via Masak Apa Tak Jadi Hari Ini Official

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×