Famili

Lebih Canggih Dengan Pelbagai Fungsi, Senheng Perkenal Aplikasi Berwajah Baharu

2
SHARES

Senheng melancarkan Aplikasi Senheng yang baru dan lebih baik pada 1 September 2021. Sebelum ini, ahli PlusOne hanya dapat menikmati faedah yang terhad kepada pembelian produk daripada Senheng, tetapi kini Aplikasi Senheng yang baru akan memberikan kemudahan aplikasi super melalui pelbagai perkhidmatan dan penawaran.

Aplikasi yang baru dirombak akan melancarkan perkhidmatan secara bertahap, bermula dengan Home Fix pada 1 September 2021.

Home Fix adalah bahagian aplikasi yang dimajukan dengan kerjasama ServisHero, salah satu penyedia perkhidmatan rumah terkemuka di Asia Tenggara, di mana ahli PlusOne dapat menempah pelbagai perkhidmatan memperbaiki rumah sambil memperoleh cashback S-Coin yang tinggi.

Home Fix mempunyai pelbagai perkhidmatan, seperti perkhidmatan pembersihan, perkhidmatan ketukangan, perkhidmatan pembasmian kuman, servis penyaman udara, perkhidmatan paip, perkhidmatan juruelektrik dan pendawai dan banyak lagi.

Di samping itu, Aplikasi Senheng akan melancarkan Mobile Reloads pada pertengahan September 2021 di mana ahli PlusOne dapat membeli tambah nilai untuk permainan prabayar atau dalam talian mudah alih mereka melalui platform yang mudah dan selamat.

Aplikasi Senheng yang lengkap akan terdiri daripada 16 produk dan perkhidmatan gaya hidup yang menggabungkan S-Coin Reward System, S-Rewards Centre, S-Food, S-Pay, S-Finance, S-Game, Repair and Installation, Refurbished Appliances, Home Fix , dan Senheng in-app store, dan lain-lain.

Sebagai sebahagian daripada kempen pelancaran, Senheng App Home Fix akan menawarkan 30% + 30% S-Coin cashback dari 1 hingga 4 September 2021.

Selain itu, ahli PlusOne boleh mengambil bahagian dalam Spend & Win S-Coin* dari 1 September hingga 31 Oktober 2021. Ahli PlusOne yang membuat pembelian produk dan perkhidmatan gaya hidup yang layak dalam Aplikasi Senheng pada bulan September 2021 dan Oktober 2021 berpeluang memenangi hadiah.

Untuk setiap cashback S-Coin yang diperoleh ahli PlusOne, Aplikasi Senheng akan menggandakannya. Sebagai contoh, untuk setiap tempahan perkhidmatan Home Fix, ahli PlusOne akan mendapat pulangan tunai 15% S-Coin dan Aplikasi Senheng akan menggandakannya dengan 15% lagi untuk menjadikannya cashback sebanyak 30%.

Sebagai sebahagian daripada kempen pelancaran, Senheng App Home Fix akan menawarkan 30% + 30% S-Coin cashback dari 1 hingga 4 September 2021.

Selain itu, ahli PlusOne boleh mengambil bahagian dalam Spend & Win S-Coin* dari 1 September hingga 31 Oktober 2021. Ahli PlusOne yang membuat pembelian produk dan perkhidmatan yang layak dalam Aplikasi Senheng pada bulan September 2021 dan Oktober 2021 berpeluang memenangi hadiah.

Cara:
1)Penyertaan – 1 transaksi yang diselesaikan akan dikira sebagai 1 penyertaan untuk menyertai cabutan bertuah, sementara 2 transaksi yang diselesaikan akan dikira sebagai 2 penyertaan, dan sebagainya. Namun demikian, setiap ahli PlusOne hanya boleh memenangi 1 hadiah.
2)Pemenang akan dipilih melalui sistem cabutan bertuah bebas secara rawak.
3)Sebanyak 30 pemenang akan dipilih untuk kempen cabutan bertuah ini.
4)Produk dan perkhidmatan yang layak untuk cabutan bertuah ini adalah Home Fix, Mobile Reloads, Ticketing, dan S-Food.

5)Hadiah:
­ Hadiah Utama – RM333 S-Coin x 10 pemenang
­ Hadiah ke-2 – RM222 S-Coin x 10 pemenang
­ Hadiah ke-3 – RM111 S-Coin x 10 pemenang

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×