Cantik

Jom Shopping Baju Raya Cantik Dan Rebut Promosi Ramadan Yang Hebat Ni. Hanya di SGshop!

644
reads

Raya dah makin dekat ni, mesti kaum wanita di luar sana tengah sibuk nak menempah langsir raya, baju raya, kuih raya kan? Tapi ada satu masalah yang rasanya semua orang hadapi iaitu malas nak keluar ke shopping mall.

Tambah-tambah dengan cuaca panas yang tak menentu sekarang ni. Lepas tu, nak meredah lautan manusia yang masing-masing sibuk jugak nak beli persiapan raya.

Mana nak pantau anak lagi, nak pilih baju lagi, nak beratur panjang untuk bayar di kaunter pula. Malasnya..

Haa..sekarang ni kan dah ada banyak website untuk online shopping. Anda tak payah dah bersusah payah pusing satu mall, beratur panjang, membazir duit minyak semua.

Shopping je dekat SGshop ni!

JOM RAMBANG MATA DENGAN BUSANA DAN PERKAKAS DAPUR DI SGSHOP!

Kalau anda nak tahu, SGshop ni merupakan kedai atas talian yang menjual produk-produk daripada China antaranya pakaian, kasut, aksesori, produk kecantikan, barangan kesihatan, gadget, barangan penjagaan rumah dan bermacam lagi!

Selain itu, servis penghantaran mereka juga adalah pantas dan diyakini selamat sampai kepada pembeli.

Sempena Ramadan yang bakal tiba ni, mereka juga ada menjual pelbagai koleksi baju muslimah seperti jubah, dress labuh dan cardigan labuh yang memang menawan untuk anda tampil sopan dan anggun di hari raya ini!

Cantik-cantik kan koleksi mereka ni. Bukan sahaja anda boleh pakai untuk beraya, tetapi busana ini juga sesuai untuk anda gayakan di majlis-majlis rumah terbuka. Boleh kata, all in one! 

Selain baju raya, kasut raya, kelengkapan rumah, balang kuih raya pun merupakan benda wajib yang mesti ada di setiap rumah.

Di SGshop, terdapat pelbagai pilihan balang kuih raya yang cantik, comel dan unik sesuai untuk dijadikan perhiasan meja di pagi raya nanti.

Bukan itu sahaja, segala perkakas dapur yang anda perlukan ada dijual. Memang dijamin akan memudahkan kerja anda memasak atau menyediakan makanan di hari raya ini. Jom kita lihat antara koleksi perkakas dapur yang moden dan unik dari SGshop!

REBUT PROMOSI RAMADAN INI SEKARANG!

Khas untuk anda, SGshop juga ada menawarkan promosi istimewa di bulan Ramadan ini iaitu anda berpeluang mendapatkan 10x point ahli SGshop sekiranya anda membuat pesanan barang dari 27 Mei hinga 31 Mei ini.

Tetapi, anda hanya akan menerima point tersebut setelah menerima barang pesanan anda dan selepas menghantar komen dan review tentang pembelian anda.

Promosi ini juga hanya tertakluk bagi pembelian di “SmartShop”, “Buy-For-Me” dan “Ship-For-Me” sahaja dan boleh digunakan untuk semua kaedah servis penghantaran antarabangsa.

Untuk menikmati promosi ini, semua pesanan dan pembayaran juga haruslah dilakukan semasa tempoh promosi ini berlangsung.

DAPAT SAMPUL DUIT RAYA PERCUMA!

Hari raya ni mesti anda nak bagi duit raya pada kanak-kanak yang berkunjung ataupun ahli keluarga sendiri kan. Apa kata anda cuba nasib di Grab Greenpow. Anda juga berpeluang untuk menang RM10 SGreward tau.

Nak tahu macam mana, anda klik sahaja link ini : http://www.sgshop.com.my/activity/GreenPow –this link is broken

DAPAT EXTRA CASH JIKA ANDA MEMBUAT PEMBAYARAN ONLINE!

Sekiranya anda berbelanja di SGshop dan membuat pembayaran menggunakan kaedah online (dalam satu resit melebihi RM100) semasa tempoh promosi berlangsung, anda layak untuk menerima RM5 SGreward sebagai bonus tambahan!

Ia juga hanya tertakluk untuk pembelian di “SmartShop”, “Buy-For-Me” dan “Ship-For-Me” sahaja!

So, apa anda tunggu lagi, jom serbu SGshop untuk dapatkan busana raya yang menawan dan kelengkapan hari raya dengan tawaran yang hebat ini.  Dijamin puas hati!

Untuk maklumat lanjut, layari www.sgshop.com.my dan Facebook SGshop!

Yang Popular

To Top