Famili

Jom Rebut Peluang Umrah Bersama Raudhah Dengan Pakej Serendah RM5k!

11
SHARES

Umrah merupakan antara ibadah yang disyariatkan Allah SWT kepada setiap hamba-Nya. Ia berasal daripada perkataan Arab i’tamara yang bererti ziarah atau berkunjung. Menurut istilah syarak ia merujuk kepada perbuatan mengunjungi Baitullah (Kaabah) untuk mengerjakan ibadah umrah dengan niat dan syarat-syarat yang tertentu.

Ibadah ini boleh dilakukan sepanjang tahun selain daripada masa seseorang itu berada dalam ihram haji sehingga dia selesai melakukan kerja-kerja haji tersebut. Justeru kini terdapat pelbagai pakej menarik yang ditawarkan oleh pihak agensi atau syarikat bagi membantu para jemaah mengerjakan umrah kelak.

Antara pakej umrah yang menarik dan paling berpatutan ketika ini ialah daripada Raudhah. Selain daripada harga yang berpatutan, anda akan diiringi dan dibimbing oleh beberapa orang Da’i sepanjang mengerjakan umrah kelak. Pakej yang ditawarkan serendah RM5,100 sahaja.

 

Selain itu, terdapat juga pakej umrah berdasarkan musim cuti sekolah dan tempoh tertentu yang anda boleh pilih. Memang berpatutan harganya!

8 PAKEJ UMRAH YANG DITAWARKAN

Bukan sahaja menawarkan pakej yang berbeza mengikut kepada bajet anda, pakej umrah melalui Raudhah ini juga dapat diakses melalui laman web iaitu raudhahku.com.my dan aplikasi Raudhah di gajet anda. Berikut merupakan antara contoh itinerary umrah yang ditawarkan oleh Raudhah kepada anda. Boleh pilih yang mana berkenan di hati.

UMRAH BERSAMA DAI’ HADHARI

UMRAH BERSAMA DAI’ FUAD

UMRAH BERSAMA DAI’ HILMAN

UMRAH FEBRUARI

UMRAH MAC -AWAL CUTI SEKOLAH

UMRAH SYAABAN

*Semua itinerary lengkap ada di website dan apps Raudhah*

MACAM MANA NAK GUNA APPS RAUDHAH?

Tak susah pun nak guna apps ini, hanya muat turun di telefon pintar dan anda boleh terus lihat segala informasi yang berkaitan agama seperti waktu solat, bacaan Al-Quran, panduan haji sehinggalah boleh tahu restoran makanan halal tau!

Penempahan pakej juga boleh dilakukan secara terus di laman web atau di apps dengan mudah. Anda hanya perlu mengisi butiran peribadi dan jenis pakej yang menjadi pilihan.

Memang sangat mudah ada bantuan aplikasi ini terutamanya ketika pergi melancong.

 

Dapatkan aplikasi Raudhah supaya anda tidak terlepas dengan promosi-promosi menarik terutamanya dalam pakej umrah yang ditawarkan. Anda boleh layari raudhahku.com.my dan muat turun aplikasi Raudhah untuk maklumat yang lebih lanjut. Selamat menunaikan umrah!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×