Famili

Jom Jadi Lebih Anggun Dan Glamour Raya ini Dengan Glow & Glamour Slimming And Beauty! Harga Pengenalan Serendah RM48? Wow!

6.6K
SHARES

E CUP Bust Enhancement Therapy 

Jadi perempuan ni, serba serbi kena jaga. Kebersihan, kesihatan dan yang paling penting adalah kecantikan. Tapi bukan kecantikan luaran sahaja yang perlu dijaga tau. Kecantikan dalaman pun memainkan peranan yang penting!

Selain rambut, tubuh badan adalah aset setiap wanita yang paling bernilai. Jadi, anda wajib memelihara dan sentiasa memberi perhatian yang secukupnya dalam menjaga kecantikan diri.

Di kesempatan ini, admin ini berkongsi tentang sebuah pusat rawatan untuk anda yang ingin kekal cantik luaran dan dalaman iaitu Glow & Glamour Slimming and Beauty! 

Glow & Glamour Slimming and Beauty ni merupakan pusat rawatan dan kecantikan yang ditubuhkan sejak 1998 dan kini sudah mempunyai 7 outlet yang berbeza.

Dengan pengalaman selama 19 tahun dalam menawarkan perkhidmatan  kecantikan dan kesihatan tubuh badan, Glow & Glamour terus menerus diyakini dalam memberikan perkhidmatan berkelas tinggi kepada pelanggannya.

RAWATAN BUST TREATMENT YANG LAIN DARI YANG LAIN!

Glow & Glamour sememangnya berbeza daripada pusat rawatan lain yang hanya mengfokuskan kepada penjagaan muka dan pelansingan badan, kerana di Glow & Glamour ada menawarkan bust treatment yang sangat sukar untuk dijumpai di mana-mana pusat rawatan lain.

Terdapat pelbagai jenis bust treatment di bawah Bust Pampering Program yang terdapat di Glow & Glamour, antaranya, Uplift Bust Management, V8 Bust Lift & Reshaping, Ultrasound Bust Firming & Reshaping, Meridian Acupoint Breast Treatment, BIO Bust Firming Treatment, Magic Hand Bust Treatment, Supersonic Bust Treatment dan Jade Detox Bust Treatment.

Setiap jenis rawatan juga mempunyai fungsi dan manfaat-manfaat tertentu yang sememangya membawa kebaikan kepada kaum wanita.

Dalam pada itu, setiap rawatan juga dilakukan oleh staf-staf  terlatih yang berpengalaman dan berkelayakan agar anda sentiasa berpuas hati dengan servis yang ditawarkan.

Kalau anda nak tahu, selebriti-selebriti seperti Bella Sandra, Ainaa Natasya dan Amira Natashaa pun dah cuba rawatan di Glow & Glamour ni tau!

DAPATKAN HARGA GEMPAK UNTUK BUST TREATMENT!

Berita baik untuk anda, kini, Glow & Glamour bermurah hati untuk memberikan harga yang tak masuk akal bagi memberi peluang kepada anda mencuba dan merasai sendiri pengalaman mendapatkan rawatan di sana.

Harga promosi RM48 akan diberikan kepada anda yang ingin membuat bust treatment buat pertama kali. Haa..senang je kalau nak dapatkan harga promosi tu, klik link http://www.glow-glamour.com/mobile/e-cup-bust-enhancement/ ini dan isi borang yang disediakan.

Jadi, anda kena cepat-cepat rebut peluang ni tau. Dah nak dekat raya ni. Kenalah berhias cantik dalaman dan luaran!

Untuk maklumat lanjut, layari:

Laman web:  Glow & Glamour

Lokasi Glow & Glamour:

 • KLANG

  No:2A, Jln Tiara 2, Bandar Baru Klang, 41150  Klang, Selangor Darul Ehsan Malaysia

  SUBANG JAYA

  No:4-1 (Ground Floor), Jln USJ 9/5T, Subang Business Centre, 47620 Subang Jaya, Selangor Malaysia

 • DAMANSARA UPTOWN

  85G, Jalan SS21/60, Damansara Utama, 47400 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan Malaysia

 • PUCHONG IOI BOULEVARD

  10G, Jln Kenari 4, Bandar Puchong Jaya, 47100 Puchong, Selangor Darul Ehsan Malaysia

 • KEPONG METRO PRIMA

  No.58-1 Vista Magna (Block G), Jalan Metro Prima,Off Jalan Kepong, 52100 Kepong Kuala Lumpur

 • AMCORP MALL

  3-01, 3rd Floor, Amcorp Mall Off Jln Timur, 46050 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan

 • QUILL CITY MALL

  1018, Jalan Sultan Ismail, Bandar Wawasan, 55100 Kuala Lumpur

Klik di sini untuk mendapatkan E CUP Bust Enhancement Therapy  pada harga promosi dengan mengisi borang yang disediakan.

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×