Famili

Ini Adalah Sebab Kenapa Anda Wajib Sertai Hari Terbuka International University of Malaya-Wales Pada Mac Ni!

2.5K
SHARES

Realitinya, semua orang mahu mencapai kejayaan dalam hidup, lebih-lebih lagi dalam bidang pelajaran. Oleh itu, memilih universiti yang tepat adalah sangat mustahak sebagai penentu kerjaya yang menjamin masa depan yang cerah.

Antara universiti yang kini dilihat mampu menghasilkan graduan berkualiti tinggi ialah International University of Malaya-Wales. Apa keistimewaan International University of Malaya-Wales? Baca di bawah..

1) UNIVERSITI BERTARAF DUNIA…

clients-pic-1

Untuk pengetahuan anda, International University of Malaya-Wales adalah universiti swasta milik Universiti Malaya dan Universitiy of Wales. IUMW menawarkan pelbagai program dari Pra-Universiti hingga ke peringkat PHD.

2) IUMW MENAWARKAN PELUANG BELAJAR DI UM? BETUL KE?

client-pic-2

IUMW menawarkan ‘Study Visit Programs’ dimana pelajar berpeluang untuk merasai sendiri pengalaman belajar 1 semester di Universiti Malaya.

Pelajar bukan sahaja dapat merasai pengalaman belajar 1 semester di UM, mereka juga berpeluang untuk belajar 1 semester di University of Wales, UK.

newwww

IUMW membuka laluan untuk pelajar untuk merasai sendiri pengalaman pembelajaran terbaik di kedua-dua universiti tersebut.

IUMW antara universiti di Malaysia yang menawarkan ‘Dual Award’. Pelajar yang memilih ‘Dual Award’ berpeluang memilik dua sijil dari IUMW dan University of Wales.

3) FASILITI YANG LENGKAP DAN TERBAIK DI IUMW..

Di IUMW, terdapat banyak kemudahan yang disediakan seperti pusat ICT, bilik seminar, bilik kaunseling yang dapat membantu mereka melaksanakan tugasan mereka dengan lebih efisien.

Selain itu, terdapat juga gelanggang serbaguna yang disediakan khas buat pelajar melakukan aktiviti riadah.

10629772_945770895448352_5878977995999153228_n

Tapi, bukan sahaja fasiliti yang lengkap malah International University of Malaya-Wales turut menyediakan tempat tinggal yang selesa buat para pelajar.

044-000000

Selain itu, para pelajar International University Of Malaya-Wales juga diberikan keistimewaan seperti boleh menggunakan perpustakaan Universiti Malaya pada bila-bila masa sahaja dan boleh berinteraksi terus dengan pensyarah dari University of Wales yang datang ke kampus di Kuala Lumpur.

16836516_1752057334819700_4846377384170582410_o

Lokasi universiti yang strategik dan kondusif menjadikan universiti ini lebih premium kerana ianya terletak  berdekatan dengan perhubungan awam seperti LRT, teksi dan bas. Malah, lokasi tempat makan yang senang didapati dan mempunyai banyak pilihan.

Bagi pelajar yang kurang berkemampuan anda tidak perlu bimbang dengan yuran pembelajaran kerana adanya bantuan pelajar seperti PTPTN, MyBrain dan Mara turut diberikan kepada mereka yang memerlukan.

JOM REBUT PELUANG KE HARI TERBUKA IUMW..

Hari Terbuka University Of Malaya-Wales 2017 akan diadakan pada 24 – 26 Mac 2017 (Jumaat, Sabtu & Ahad) di City Campus, Jalan Tun Ismail, 50480 Kuala Lumpur. Hari terbuka ini akan bermula dari jam 10 pagi hingga 5 petang dan masuk adalah percuma!

new-2

Kepada orang ramai, jangan lupa untuk mengunjungi Hari Terbuka ni! Banyak informasi terkini dan tawaran yang menarik di International University of Malaya-Wales.  Jumpa di sana!

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi 03-2617 3000 dan klik ke laman sesawang ini!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×