Business

Ingin Menjual Kereta Anda Dengan Lebih Mudah Tanpa Menunggu? Kini Carsome Boleh Bantu!

869
reads

Ada plan nak tukar kete baru sempena Raya ni? Baru seronok raya dengan kete baru, lagi besar, lagi selesa kan? Tapi mesti leceh sangat, sebab mungkin anda akan melalui proses yang sangat susah dan lama untuk menjual kete, betul tak?

Ada juga yang mungkin nak trade-in kereta mereka contohnya untuk menukar ke Honda CRV yang baru dengan trade-in kereta mereka yang lama. Trade-in kereta ni sememangnya tak mudah seperti yang anda sangka.


Selain itu, harga yang akan ditawarkan untuk kereta trade-in anda adalah jauh lebih rendah berbanding dengan apa yang anda boleh anda dapatkan daripada peniaga kereta terpakai di luar (jurujual pun nak commission kan). Memang urusan yang sangat complicated untuk beli kereta dengan cara trade-in sebenarnya tau.

Tapi kali ni, admin nak bagitahu ada cara yang mudah untuk menjual kereta anda. Mudah, cepat dan memang confirm akan terjual. Tak ada charge upahan pun, FREE je!

LET THE DEALERS COME TO YOU! KINI DENGAN SERVIS CARSOME, SEGALANYA LEBIH MUDAH! YAY!

carsome-logo

Macam-macam perkara yang anda akan lalui time nak jual kereta. Memang leceh!

  • Kena advertise dan bayar mahal-mahal dengan menarik untuk grab attention pembeli (tu pun belum tentu boleh di jual dalam masa yang singkat)
  • Kena deal dengan fussy buyers yang suka nego untuk dapatkan harga yang mereka inginkan. Lagi teruk kalau loan tak lulus memang kena start all over again pastu kena extend lagi masa untuk jual kereta.
  • Banyak paperwork kena buat, dan anda juga kena apply cuti sehari untuk urusan JPJ dan proses penukaran nama.

Untuk penjual yang tak familiar dengan urusan sebegini, mungkin mereka tak tahu dokumen apa yang perlu di bawa. Haa susah kan?

Kini, dengan adanya Carsome, anda boleh relaks dan serahkan semua proses kepada mereka. Kalau anda nak tahu, Carsome ni sudah beroperasi sejak 2015 dan sudah pun served up to 1700 sellers di Malaysia.

KERETA YANG TELAH TERJUAL DENGAN MENGGUNAKAN SERVIS CARSOME NI! FUH HEBAT!

Oh ya, kalau anda nak cuba untuk dapatkan harga yang lebih tinggi, anda boleh juga letakkan kereta anda untuk bidaan! Senang je, bidaan akan berlangsung selama 3 jam.

Jika anda bersetuju dengan tawaran akhir, anda hanya perlu klik pada butang “Terima Tawaran” dan pasukan operasi Carsome akan menguruskan pemindahan hak milik dan urus niaga. Carsome juga ada network yang mempunyai lebih daripada 600 peniaga kereta terpakai untuk membida kereta anda.

Hanya dengan masa 1 hari, semua benda boleh diselesaikan dengan mudah dan cepat. Tak perlu pening-pening kepala lagi tau termasuklah proses pemindahan pemilik dan juga proses pembayaran, kertas kerja dan sebagainya. Serahkan semua proses kepada Carsome! Anda tak perlu buat apa-apa pun.

Pemeriksaan, tawaran, segala-galanya yang dikendalikan oleh Carsome juga adalah bebas daripada sebarang caj perkhidmatan. Free Of Charge je!

DAH SEDIA UNTUK JUAL KERETA KESAYANGAN ANDA?

Nak tahu lebih lagi? Jom ke laman Facebook Carsome atau Website Carsome ini sendiri untuk mengetahui maklumat lebih lanjut tentang proses yang harus dilakukan untuk menjual kereta anda dengan lebih mudah menggunakan servis Carsome ini.

Lengkapkan butiran kereta anda ke dalam borang seperti di bawah untuk mengetahui nilai kereta anda. Tunggu apa lagi, biar Carsome bantu anda!

Yang Popular

To Top