Business

Ingin Dapatkan Percutian Ke Maldives Selama 4D3N Secara PERCUMA Bersama ViVO v5s? JOM!

10.1K
SHARES

‘Fly To Maldives’ secara PERCUMA bersama ViVO V5s dengan cara membeli smart phone je? Wow! Jom admin ajar macam mana caranya untuk join!

MACAM MANA CARA UNTUK KORANG PARTICIPATE DALAM CONTEST ‘FLY TO MALDIVES’ NI?

Seperti yang kita semua tahu, Maldives ni memang tempat yang sangat cantik dengan breathtaking view, pantai yang sangat bersih dah juga mempunyai coral white sand. Siapa je yang tak teringin untuk ke sana betul tak? Kini, dengan cara yang lebih mudah, korang boleh sampai sana dengan PERCUMA selama 4 Hari, 3 Malam.

Caranya sangat mudah, join je contest ni dengan pembelian ViVO V5s di mana-mana outlet ViVO untuk mendapatkan peluang join contest ini. Pemenang akan mendapatkan peluang untuk memenangi sepasang tiket ke Maldives, TV LED 52 inci dan juga smart phone ViVO V5s bersama merchandise limited edition. Wohoo banyaknya hadiah boleh dapat!

 

Apa tunggu lagi? Jom ramai-ramai ke outlet yang berdekatan untuk dapatkan ViVO V5s ni! Mana tahu dapat menang, boleh lah merasa suasana di Maldives bersama yang tersayang. Hehe

Oh ya, ViVO Superday juga akan diadakan di Sunway Carnival Mall, Penang pada 13th May, 17 (Ahad). Info seperti di bawah:

Tarikh13th May, ’17 (Ahad)

Masa10:00 am – 10:00 pm

Tempat: Sunway Carnival Mall, Penang

Aktiviti yang bakal diadakan adalah performance daripada Joyce Chu Song. Korang juga boleh interact face-to-face bersama beliau di event tersebut.

Bukan itu sahaja, pembeli ViVO V5s juga boleh mendapatkan autograph dan juga selfie bersama-sama dengan Joyce Chu Song ni. Wohoo! Bestnyaaa.. So korang semua jangan terlepas untuk hadirkan diri di event ni tau!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×