Percutian

Ibu Kongsi Cara Dapatkan Diskaun Hotel RM50-100, Semua Negeri Boleh!

97
SHARES

Kerajaan bersetuju memberi kebenaran kepada Keluarga Malaysia yang sudah menerima vaksinasi lengkap untuk melakukan pergerakan rentas negeri bermula semalam. Hal ini berikutan kadar vaksinasi lengkap populasi dewasa di bawah Pelan Imunisasi COVID-19 Kebangsaan (PICK) telah mencapai 90 peratus.

Jadi, bagi mereka yang ingin pulang ke kampung atau melancong ke negeri-negeri lain boleh dilakukan tanpa memerlukan kebenaran Polis Diraja Malaysia (PDRM).

Baca juga: Senarai Lokasi Menarik & Tempat Makan Best Di Selangor, Jom!

IBU KONGSI CARA DAPATKAN DISKAUN HOTEL RM50-100

Justeru itu, untuk anda yang ingin melancong bersama ahli keluarga atau rakan-rakan, jom cuba cara ibu ini untuk dapatkan diskaun hotel! Berbaloi sangat sebab hotel semua yang seronok.

hotel murah

Dah boleh rentas, i terus booked hotel 4/5 star dapat RM37 je geng include breakfast. Hotel 4/5 star off RM100, 3 Star below off RM50. Boleh guna sampai 31 dec! Tapi voucher adalah terhad tau korang baik korang cepat!

Cara-cara untuk dapatkan diskaun:

1. Tekan link ni https://shp.ee/tuue8rm

2. scroll kebawah utk pilih negeri apa. Pastu dekat bawah tu dia ada untuk 4,5 star off RM100, 3 star below off RM50! Claim disitu!

3. Pilih hotel apa. Tekan buy now

4. Masa nak pay tu ada voucher tu korang pastikan click bahagian voucher. So pilih voucher korang. And taraaaaa.

5. Nanti korang ikut je dia minta apa. Korang redeem pastu sccreenshot and email maklumat ke hotel tersebut

Bayaran perlu dibuat melalui shopee pay. I dapat RM37 je inc breakfast. Harga asal RM148.

*Wah selamat bercuti semua! Sop jangan lupa ok.

Sumber: Facebook Nur Hafiqah Shamsuri

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×