DIY & Kraf

Ibu Ini Kongsi 4 Alatan Camping Wajib Ada, Barulah Selesa & Syok!

1.3K
SHARES

“Seronoknya berkelah! tapi nak bawa apa ye?”

Seperti semua sedia maklum mengenai aktiviti rentas negeri dalam kawasan Lembah Klang telah dibenarkan sebelum ini. Orang ramai tidak melepaskan peluang untuk camping di sungai, pantai dan air terjun bersama keluarga dan rakan-rakan.

Camping pasti tidak bermakna jika alatan-alatan penting tidak dibawa sekali. Jadi, mari kami kongsikan alatan camping yang wajib ada. Barulah seronok!

Baca juga: Cara Save Instastory Ada Muzik Tanpa Guna Aplikasi, Boleh Rupanya!

4 ALATAN CAMPING YANG WAJIB ADA, BARULAH SELESA & SYOK

Perkongsian pengguna Facebook bernama Yusrimah M Yusuf mendapat perhatian ramai apabila alatan yang dibawa kelihatan begitu cantik dan selesa untuk berkelah di tepi pantai bersama keluarga tersayang sambil menikmati angin sepoi-sepoi.

Picnic di Bagan Lalang, Sepang, Selangor. Gigih gerak seawal 4.30am dari kajang, sampai terus setup shelter dan subuh tapak setup dekat ngan toilet. Kemas-kemas dan bersarapan, sambil tengok anak-anak main pasir dan layang air surut belah pagi, mula pasang pukul 11 lebih.

1. SHELTER APRENAZ BASE FRESH

Pada saya mudah pasang berdua masa assemble. Dapatkan di: https://bit.ly/3hM2ocm

2. FOLDABLE CAMPING TABLE OUTDOOR & CHAIR

Dapatkan meja di: https://bit.ly/2Z3QzaW

Dapatkan kerusi di: https://bit.ly/39o2Fhb

3. CAMPING JERRYCAN 10 LITRE

Dapatkan di: https://bit.ly/2ZeWv12

Pandangan sisi beg air ni ye. Tak ikat pada pokok, just letak atas tong sahaja. *Paku sangkut dekat pokok tu bukan sy buat, mmg dah ade kat situ

4. LARGE OUTDOOR PARASOL UMBRELLA BEACH

Dapatkan payung besar di: https://bit.ly/2VTxreC

Dapatkan alas pasir di: https://bit.ly/39keYLj

Wah menarikan semua? Bolehlah berkelah hujung minggu ini guna alatan baharu. Baru semangat! Sop jangan lupa.

Sumber: Facebook Yusrimah M Yusuf

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×