Pilihan Editor

Gabungan Susu Formula Dan Kurma Sebenar Dalam Anmum Essential Bantu Pelihara Usus

4
SHARES

Selain dari susu ibu, susu formula merupakan elemen paling penting untuk diberikan kepada anak-anak untuk membantu proses pembesaran yang normal. Namun, bukan semua jenis susu formula mampu dan sesuai untuk membekalkan nutrisi terbaik buat anak-anak.

Ramai juga sudah tahu bahawa buah kurma merupakan superfood yang dapat menyalurkan nutrisi terbaik buat anak-anak. Makanan sunnah ini adalah antara buah-buahan yang paling lama ditanam di dunia, dan dikenali serta dihargai kerana manfaat kesihatannya sejak berabad-abad lamanya. Jadi, apa kata gabungkan dua bahan penuh manfaat ini menjadi satu supaya dapat menghasilkan keajaiban berganda?

APA YANG LAINNYA SUSU KURMA ANMUM ESSENTIAL?

Dengan Anmum™ Essential, ibu-ibu di Malaysia kini mampu memberikan manfaat susu dan kurma sebenar dalam cara yang baharu dan enak kepada anak-anak mereka. Anmum™ Essential dengan Kurma merupakan susu tepung formula untuk kanak-kanak berusia setahun ke atas dan tiga tahun ke atas dengan kurma sebenar.

Bersama kurma sebenar, formulasi unik dengan Mind-Q Connect™ini mengandungi DHA (Asid Dokosaheksaenoik) dan tambahan 2x ganda GA® (Gangliosid), serta prebiotik dan Inulin. Untuk pengtahuan anda, Inulin membantu mengekalkan keadaan usus yang sihat bagi menyokong sistem penghadaman yang baik. Persekitaran usus yang baik adalah penting bagi penyerapan nutrien.

Bukan itu sahaja, persekitaran usus si manja yang sihat amatlah penting. Jadi salah satu cara untuk mendapatkan usus yang sihat adalah dengan mengambil buah kurma dalam kandungan yang betul. Tambahan pula diletakkan bersama susu, makin bertambah khasiat minuman yang diberikan kepada anak-anak. Sedap pun sedap!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×