Famili

Farhan Asri Beli Rumah Besar Dekat Wangsa Maju! [VIDEO]

2
SHARES

Baru-baru ini, dikhabarkan Naib Juara Hero Remaja 2018 dan pelakon drama bersiri Cukup Derita Itu, Farhan Asri sudah bersedia untuk membeli rumah yang besar di Wangsa Maju! Selain dari sibuk berlakon, kini Farhan Asri nak jadi pemilik rumah pula! Apa-apa pun, Team OHBULAN! ada dapatkan video Farhan Asri bersama Atira Karma ketika mereka pergi melawat galeri jualan di Wangsa Maju.
Jom tengok video di bawah ini!

Rupanya pilihan hati Farhan Asri dan Atira Karma untuk rumah baru ialah Quinn Residences by MCL Land! Apa itu Quinn Residences, dan kenapa Farhan Asri dan Atira Karma jatuh cinta dengan projek perumahan ini? Jom kami kongsi dengan semua!

Quinn by MCL Land ini merupakan projek yang menawarkan pilihan lifestyle bandar progressive. Menawarkan kawasan perumahan yang low density dengan hanya 361 unit perumahan yang direka dengan style seperti berada di resort, ianya dikelilingi alam semula jadi yang memberikan rasa kesegaran kepada penduduk. 

Quinn menawarkan perumahan 1-4 bedroom layouts dengan separa atau sepenuhnya lengkap dengan perabut. Dilengkapi dengan lebih 30 fasiliti seperti Infinity pool, function room, Sky Gym @ Sky Roof dan banyak lagi, confirm penduduk Quinn dapat nikmati projek perumahan alaf baru dengan satu nafas yang segar!

Dekat sahaja dengan kemudahan pengangkutan awam seperti LRT!

Kawasan sekeliling Quinn ini penuh dengan fasiliti seperti Wangsa Maju Mall, tidak lupa juga sangat dekat dengan pengakutan awam seperti LRT Sri Rampai yang boleh sampai dengan hanya berjalan 5 minit! Semua ini untuk memastikan penduduk di Quinn selesa dan sentiasa terhubung dengan bandar. 

Berminat? Pembaca OHBULAN boleh sahaja layari lawan web QUINN.COM.MY untuk tengok gambar-gambar property, list kemudahan dan macam-macam lagi! Untuk lagi senang, call sahaja nombor ini 1800-88-00-88 untuk maklumat lanjut.

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×