Teknologi

Siap Boleh Tarik Jadi Baby Crib, Ini Diaper Bag Paling ‘Function’ & Paling Laris Tahun 2020

1.6K
SHARES

‘Diaper bag’ merupakan salah satu barangan kelengkapan yang wajib ada buat ibu ibu yang mempunyai bayi. Memilih diaper bag yang sesuai dari segi kapasti dan kepelbagaian kegunaan adalah penting supaya si ibu tidak perlu risau untuk letak barang yang banyak dan dah tak tertinggal barangan keperluan anak. Jadi, beg yang macam mana sesuai untuk dijadikan diaper bag ini ya?

SATU BEG BOLEH BUAT SEMUA?

Viral dan trending di laman media sosial dimana terdapat satu jenis diaper bag yang mempunyai pelbagai fungsi dan sangat disarankan untuk mak-mak di luar sana beli. Zipper Oxford Foldable Bag ini mendapat permintaan yang tinggi di dalam laman web pembelian online kerana bukan sahaja harganya yang berbaloi, malah fungsinya juga sangat menarik.

Bukan sekadar beg, ia juga boleh dibuka dan dijadikan sebagai baby crib sementara untuk si manja. Memang sangat mudah untuk dibawa ketika travel atau bila-bila masa sahaja anda keluar rumah. Ketika emergency, baby crib ini juga boleh dijadikan tempat tidur atau tempat persalinan lampin si manja.

TEKNOLOGI ANTI-THEFT, KALIS AIR

Bukan itu sahaja, walaupun nampak biasa tetapi beg ini juga mempunyai teknologi anti-theft dan selesa untuk digalas oleh mak ayah. Memang akan kurang risiko masalah tulang belakang walaupun penuh barang dalam beg tersebut. Siap kalis air lagi!

Nak kena beli satu!

Sumber: ND Home, Favor More

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×