Kini Trending

Dapatkan Kulit Yang Lebih Glowing Raya Ni Dengan Vaseline Gluta-Hya Baharu! Teksturnya Ringan Pulak Tu!

1K
SHARES

Bulan Ramadhan dah tiba! Ini bermakna Raya pun dah tak lama lagi guys! Excited nyaaaa!

Lepas dah berapa lama tak berpuasa dan raya sekali, mestilah kali ni nak nampak lebih berseri-seri dengan kulit yang lebih lembut dan mulus, betul tak? Bukan itu sahaja, dengan bulan Ramadhan hampir tiba ni, mesti lah kita nak cari produk yang boleh bantu untuk mengekalkan kelembapan kulit walaupun berpuasa kan?

Admin ada produk yang sesuai untuk anda semua! Mesti anda suka sebab teksturnya yang ringan!

Bahan seperti Hyaluron, Niacinamide & Retinol yang selalu ada dalam produk penjagaan muka, kini ada dalam Vaseline Gluta-Hya Serum Burst terbaru ni! Khas untuk badan dan juga tangan!

Tag Worldwide

Kombinasi GlutaGlow™ dan Hyaluron ni membuatkan Losyen Vaseline Gluta-Hya ni 10x lagi power dari Vitamin C! Membantu untuk melembapkan dan juga mencerahkan kulit supaya nampak lebih dewy!

Teksturnya yang ringan serta tidak melekit membuatkan ia losyen yang perfect untuk digunakan di badan maupun tangan. Selain itu, ia juga menyerap ke dalam kulit dengan lebih pantas!

Bukan sahaja ia mampu untuk melembapkan kulit tau, yang membuatkan losyen ni lagi best ialah baunya yang sangat wangi weh. Rasa segar betul bila pakai. Kita pun lebih confident bila badan dan tangan kita berbau wangi kan?

Ada dua jenis pilihan yang anda boleh pilih. Dewy Radiance & Flawless Bright!

Memahami masalah yang sering dialami oleh pengguna, Vaseline keluarkan bukan satu jenis tapi ada dua pilihan yang anda boleh pilih.

  •  Gluta-Hya Dewy Radiance Serum Burst Lotion dengan 10x Niacinamide, GlutaGlowTM dan Hyaluron untuk kulit yang lebih cerah dan dewy.

Losyen ni mengandungi 10x Niacinamide*** tau jadi mesti lah ia mempunyai extra kesan dekat kulit anda kan?Mesti kulit anda akan lebih glowing lah dengan losyen ni!

Disclaimer: *** Berbanding kuantiti Niacinamide dalam formula Vaseline Healthy Bright SPF 24 PA+++

  • Gluta-Hya Flawless Bright Serum UV Lotion dengan 10X Pro-Retinol***, GlutaGlowTM dan Hyaluron untuk mengurangkan bintik hitam untuk kulit yang lebih berseri!

Anda selalu dengar mengenai retinol kan? Banyak pakar kecantikkan yang menyarankan supaya kita pakai produk yang mempunyai retinol. Pro-retinol yang terdapat dalam Vaseline ni pulak merupakan sejenis retinol yang tidak terlalu kuat ataupun di panggil mild retinol. Ia juga seringkali dipanggil Vitamin A yang selalu anda nampak dalam produk-produk anti-penuaan tu!

Losyen ni juga boleh lindungi kulit anda dengan adanya Double UV Filter yang menghalang sehingga 8x sinaran matahari!

Disclaimer: ***Kandungi Vitamin A vs Acerola Cherry (Kedua-duanya mengandungi perlindungan UVA dan UVB dengan SPF8 berbanding tidak menggunakan sebarang produk.

Jom dapatkan kulit yang lebih glowing dan berseri raya ni!

Tak sabar nak beli! Nak pakai masa bulan puasa nanti. Mesti kulit tak kering dah walaupun seharian berpuasa. Anda boleh dapatkan Losyen Vaseline Gluta-Hya ni di outlet-outlet Guardian berdekatan anda hari ini atau beli online pun boleh guys! Lagi mudah.

Ayuh lah sama-sama kita glow guys!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×