Business

Dah Nak Raya Ni, Barangan Rumah Dah Beli Ke Belum? Kalau Belum, TBC Elektrik Ada Buat Promo. Murah Murah!

3K
reads

Bila dah nak menjelang hari raya ni, biasalah banyak preparation yang perlu dibuat. Baju raya, langsir raya, kuih raya dan sebagainya. Ada yang nak buat rumah terbuka tak? Kalau ada, mesti korang semua nakkan barangan rumah raya juga, betul tak? Maklumlah nanti kan nak ajak tetamu datang rumah, semuanya mesti kena perfect! Hehe tak perlu over, cuma bersederhana pun ok.

Oh ya, admin nak bagitahu ni. TBC Elektrik ada buat promosi tau sempena raya yang bakal tiba nanti. Jadi, korang semua tak perlu risau tentang barangan rumah harga mahal ke apa. Memang murah sangat dan confirm berbaloi!

Antara barangan yang di jual dengan harga PROMOSI RAYA!

(TV)

(Mesin basuh)

(Peti sejuk)

(Kipas)

(Penghawa dingin)

(Pelbagai barangan keperluan rumah & dapur)

Raya canopy sale kali ini memang gempak habis. Harga yang sangat murah dan barangan yang berkualiti!

Raya canopy sale ini bakal diadakan selama 8 hari je tau. Jangan terlepas pulak ye. Set date awal-awal. Baru best dapat beraya dengan barangan rumah terbaru. Hehe

Raya Canopy Promotion

Tarikh: 16 – 23 Jun 2017

Masa: 10.30am – 9.30pm / 9.30am – 9.30pm (Sg Buloh outlet)

Kunjungi 4 outlet ini untuk dapatkan promosi raya

Jangan risau, untuk yang duduk jauh, korang boleh juga visit outlet mereka di Sungai Buloh, Kuala Selangor, Bandar Sri Permaisuri dan juga Bandar Baru Bangi. Tarikh dan masa adalah sama seperti diatas ye.

TBC Elektrik Sdn Bhd Sungai Buloh

Contact Number: 03-6156 7368

Alamat: No. 398 & 399, Jalan 1A/1, Bandar Baru Sg Buloh, 47000 Sg Buloh, Selangor Darul Ehsan.

Waze: https://waze.to/lr/hw284r0z20

Google Map: https://goo.gl/maps/XtcpLQkdxmk

TBC Elektrik Sdn Bhd Kuala Selangor

Alamat: 43 & 45, Jalan Medan Niaga 2, Taman Medan Niaga, 45000 Kuala Selangor, Selangor Darul Ehsan.

Contact Number: 03-3289 7610

Waze: https://waze.to/lr/hw284bkqyj

Google Map: https://goo.gl/maps/XtcpLQkdxmk

TBC Elektrik Sdn Bhd Bandar Sri Permaisuri

Alamat: No. 67G, Jalan Dwitasik, Dataran Dwitasik, Bandar Sri Permaisuri, 56000 Cheras Kuala Lumpur.

Contact Number: 03-9173 1885

Google Map: http://maps.google.com/?cid=3352406764126005820&hl=en&gl=gb

Waze: https://waze.to/lr/hw283ds8ce

TBC Elektrik Sdn Bhd Bandar Baru Bangi

Contact Number: 03-8922 0186

Alamat: No. 36, Seksyen 8,, 12, Jalan Harmoni 8, Taman Harmoni, 43500 Bandar Baru Bangi, Selangor

Waze: https://waze.to/lr/hw282ge7qp

Google Map: https://goo.gl/maps/JVoumvL6PMt

Untuk maklumat lanjut, anda boleh ke Facebook mereka. Link di bawah:

TBC Facebook Page

1 Comment

1 Comment

  1. Isyam

    June 18, 2017 at 9:16 pm

    Kalau pergi ke cawangan sungai buloh boleh cari ali. Servis tip top. Arotu beli water heater bila pasang tak boleh on. Report pada ali walau time dia cuti tapi the next day awal2 pgi dia dah buat report pada supplier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Yang Popular

To Top