Famili

Fenomena 12.12-Whale Sale Panasonic Tawar Harga Terbaik Untuk TV 4K 55 Inci Berserta Kombo!

3.4K
SHARES

Yeay! Year End Sale (YES) kembali lagi. Kalau sebelum ni kita digemparkan dengan sale 11.11, kali ni giliran sale 12.12 pula. Lebih hebat berbanding jualan 11.11, YES pastinya menjanjikan jualan yang lebih hebat. Harga memang kaw-kaw murah.

Panasonic juga tak melepaskan peluang untuk turut sama mengadakan jualan akhir tahun. Panasonic akan melancarkan Whale Sale bermula dari 12 hingga 14 Disember ini. Inilah masa untuk anda beli TV dan sound bar kerana harga kombo yang ditawarkan mereka memang awesome.

Pembelian Kombo Dengan Harga Serendah RM3,698!

Untuk pengetahuan anda, Whale Sale kali ini ada promosi terbaik untuk 4K TV 55 inci. Khas untuk sale kali ini, anda cuma perlu bayar serendah RM3,698 untuk dapat TV dan sound barMemang berbaloi sangat!

Soundbar cuma RM399!

Istimewa untuk sale 12.12, anda boleh dapatkan set sound bar hanya berharga RM399. Harga asal RM1,039 wei. Banyak betul perbezaan harga.

Memang rugi la kalau anda tak grab barangan daripada Panasonic sempena Whale Sale ni. Tengah murah ni, apa lagi anda tunggu? Nak beli? korang klik je link pembelian di bawah.

Link pembelian: Panasonic

Untuk maklumat lanjut, anda boleh klik link yang min sediakan ni.

Website: Panasonic

Facebook: Panasonic

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×