Famili

Golongan Belia Boleh Tebus Kredit eBelia RM150 Di ShopeePay, Ada Jaminan Baucar Ekstra RM500!

4.3K
SHARES

Semua pasti sudah tahu tentang Program eBelia yang sedang hangat diperkatakan. Jika anda mempunyai ahli keluarga berumur 18 hingga 20 tahun atau sedang belajar di Institut Pengajian Tinggi (IPT) sepenuh masa, anda kena kongsikan berita baik ini kepada mereka.

Buat pengetahuan anda, penebusan kredit eBelia RM150 boleh ditebus bermula 1 Jun hingga 22 Julai 2021. Apa yang paling menyeronokkan, kredit berupa e-Tunai ini boleh ditebus dengan lebih ganjaran, hanya di ShopeePay!

Guna ShopeePay untuk tebus kredit eBelia RM150 di Shopee, jaminan 100% dapat ganjaran ekstra RM500!

Bagi pengguna tegar Shopee, pastinya anda sudah biasa dengan ShopeePay. Jika ahli keluarga tidak tahu cara menggunakannya, ajar mereka. Tidak rugi kerana ini cara bayar tanpa tunai yang memudahkan mereka berbelanja di Shopee!

Kenapa kami cakap tentang ShopeePay ini? Sebenarnya lebih elok jika tebus kredit eBelia RM150 tersebut di Shopee melalui ShopeePay. Banyak ganjaran tambahan yang anda boleh dapat nanti, sehingga jaminan baucar RM500!

Ganjaran tambahan sehingga RM5oo, ada baucar istimewa dari Shopee!

Apa faedah menarik yang anda akan dapat dengan menebus kredit eBelia RM150 di Shopee? Kami jamin anda pasti seronok. Banyak ganjaran tambahan sehingga RM500 di Shopee menanti anda!

Dengan kredit eBelia RM150 dan ganjaran tambahan RM500 dari ShopeePay ini, anda boleh beli pelbagai barang keperluan, makanan dan minuman, serta banyak lagi di Shopee. Maklumlah Shopee banyak barang menarik. Inilah masanya untuk dapatkan barang yang anda impikan selama ini!

Antara ganjaran tambahan bernilai sehingga RM500 yang akan diberikan oleh Shopee ialah:

  • 6 x Baucar Penghantaran Percuma (Free Shipping) bernilai RM10 (Perbelanjaan Minimum RM10)
  • 8 x Baucar Coins Cashback bernilai RM5 (Perbelanjaan Minimum RM10, Diskaun 15%)
  • 10 x Baucar Mall Seller bernilai RM 5
  • 60 x Baucar ShopeePay bernilai RM5
  • Baucar Prabayar YES (40 GB + SIM) bernilai RM50
  • Baucar akan dikreditkan setiap hari

Banyak bukan? Golongan belia mesti gembira kalau dapat tahu. Lebih-lebih lagi, mereka dapat gunakan kredit eBelia RM150 pada jenama-jenama utama yang ada di Shopee  dan Shopee 6.6 Awesome Sale yang kini sedang berlangsung. Memang syoklah!

Untuk peringatan, baucar Shopee akan tamat pada 31 Julai 2021. Pengguna juga tidak boleh mendaftar eBelia selepas 22 Julai 2021. Cepat daftar sebelum terlambat!

Peluang keemasan, rebut promosi menarik sewaktu 6.6 Awesome Sale di Shopee!

Alang-alang 6.6 Awesome Sale akan berlangsung di Shopee sehingga 6 Jun 2021, memang peluang baiklah. Anda boleh nikmati penghantaran percuma dengan perbelanjaan minimum RM6. Bagusnya!

Selain itu, anda pasti tidak mahu lepaskan diskaun 66% setiap hari di Shopee  bermula sekarang sehingga 6 Jun 2021. Tawaran yang cukup hebat dan menarik. Siapa mahu tolak bukan?

Golongan belia yang tebus kredit eBelia di Shopee memang beruntung. Bukan setakat dapat kredit eBelia RM150, siap ada ganjaran tambahan RM500 pula untuk semua belia yang lakukan penebusan di Shopee. Shopee  memang murah hati. Terima kasih Shopee!

Apa lagi? Shopee juga menawarkan baucar eksklusif untuk pembaca SirapLimau. Korang boleh guna kod: SIRAP15 untuk diskaun RM15 dengan perbelanjaan minimum RM0!

* Tawaran untuk pengguna baru Shopee sahaja, tertakluk terma.

Jangan lupa! Ingatkan ahli keluarga anda yang tergolong dalam golongan belia ini untuk daftar eBelia di Shopee melalui ShopeePay sebelum 22 Julai 2021 okay? Kalau boleh, terus daftar pada 1 Jun 2021. Jangan sampai terlepas!

Gunakan kredit eBelia RM150 yang diberikan dengan sebaik mungkin di Shopee. Selamat berbelanja semua!

Mahu info lebih lanjut? Klik sini saja.

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×