Famili

Ceriakan Hari Minggu Si Kecil Anda di Karnival Happy Easter Mitraland Gravit8!

558
reads

mitraland-sales-gallery

Sudah menjadi kebiasaan, hujung minggu inilah kita ada masa nak buat macam-macam. Nak tengok rumah baru tapi si anak pula nak berhibur. Kalau tak dibawa nanti meragam pula. Tak pening kepala kita? Tapi jangan risau! Di Mitraland Gravit8, Klang ada jawapannya!

Bersempena dengan Hari Easter, Mitraland Gravit8 bakal menganjurkan program “Happy Easter Day” pada 22 & 23 April ini. Jadi sambil ibu bapa survey-survey rumah baru, anak-anak pun boleh berhibur.

MACAM-MACAM AKTIVITI MENARIK BUAT SI KECIL! PASTI MEREKA SUKA!

screen-shot-2017-04-06-at-4-22-35-pm

Little Bunnies Petting Corner

Pelbagai aktiviti menarik menanti anak-anak sepanjang karnival berlangsung. Antaranya Little Bunnies Petting Corner. Di sini, anak-anak bukan sahaja dapat melihat malah mereka juga berpeluang untuk memegang dan membelai arnab di dalam kandang yang disediakan. Jadi buat ibu bapa, anda pasti akan rasa gembira melihat telatah anak-anak yang teruja memegang haiwan comel ini.

screen-shot-2017-04-06-at-4-25-52-pm

screen-shot-2017-04-06-at-4-26-10-pm

Egg Piñata

ep-312249818-jpgmaxw780imageversion16by9ncs_modified20151224054642

Giant Rabbit & Ladder Game

screen-shot-2017-04-06-at-4-33-57-pm

Giant Bubble Zone

screen-shot-2017-04-06-at-4-34-36-pm

Friendly Bunny Mascot

PowerPoint Presentation

Easter Tattoo Transfer

 

RUMAH MEWAH MAMPU MILIK! WOW! RUGI KALAU TAK BELI.

img_2874a

img_3188a

Dengan hanya down payment sebanyak RM2,000, anda boleh menempah salah satu unit di Mitraland Gravit8. Antara unit yang boleh anda miliki adalah sebuah rumah bernilai RM330,000. Mempunyai 2-3 bilik tidur dan 2-3 kemudahan tempat letak kereta. Macam mana? Berbaloikan?

 

LEBIH MENARIK! CABUTAN BERTUAH BERJUMLAH RM 6888 UNTUK DIMENANGI! SERIUS TAK TIPU!!!

lucky-draw

 

 

Bagi anda yang menempah salah satu unit di Mitraland Gravit8 dari 15 sehingga 30 April ini, anda berpeluang untuk memenangi cabutan bertuah berjumlah RM6888. Wah! Lumayan ni.

Tak perlu pikir-pikir lagi. Setkan masa anda bersama keluarga untuk memeriahkan karnival di Mitraland Gravit8 Klang pada 22&23 April ini. Karnival bermula dari jam 10 pagi sehingga 5 petang. Pasti syoklah!

Lokasi? Senang sahaja! Anda boleh gunakan applikasi waze atau google map menerusi telefon bimbit anda. Taip Gravit8, pasti jumpa. Jadi, ayuh kita ke sana!

screen-shot-2017-04-11-at-12-20-19-pm

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Yang Popular

To Top