Inspirasi

“Rosalinda Malaysia”- Ramai Orang Puji Kecantikan ‘Melampau’ Anzalna Nasir Sejak Hamil

136
SHARES
anzalna hamil

Siapa sahaja yang tidak mengenali pelakon terkenal yang kecil molek dan cantik bernama Anzalna Nasir kan? Mempunyai raut wajah yang jelita serta kulit wajah yang ‘flawless’, sudah diketahui ramai bahawa beliau sudah mengumumkan hamil anak sulung bersama suaminya yang merupakan ahli perniagaan. Pengumuman tersebut dibuat pada bulan Januari lepas dan kini usia kandungan beliau hampir mencapai 7 bulan.

Bukan sahaja ramai yang tidak sabar menantikan kelahiran cahaya mata selebriti ini, malah sekarang ramai yang sudah memuji kecantikan Anzalna yang dikatakan makin berseri-seri! Ada juga dalam kalangan peminat yang sudah meneka jantina kandungan adalah perempuan. Adakah kerana Anzalna selalu berdandan?

CANTIKNYA MACAM ANAK PATUNG!

ALA-ALA BEYONCE

Bukan sekadar rajin bereksperimen dengan gaya artis antarabangsa seperti Beyonce, ramai peminat juga berpendapatan Anzalna Nasir kelihatan seperti Rosalinda Malaysia. Kalau tengok dari segi wajah dan gaya, memang ada!

Wajah tanpa solekan yang tebal juga menarik perhatian orang ramai dan dikatakan mempunyai seri macam pengantin. Tertanya-tanya juga apakah petuanya.

*Cantiknya alahai! Mak mak yang dekat luar sana rajin bersolek tak waktu mengandung?

Sumber : Anzalna Nasir

Most Popular

Waktu Solat

1 January 2017, Thursday
Subuh
00:00am
Syuruk
00:00am
Zuhur
00:00am
Asar
00:00am
Maghrib
00:00am
Isyak
00:00am

Waktu Solat Ini Dibawakan Oleh
Waktu Solat Malaysia

To Top