Famili

Anda Pelanggan Setia SENHENG? Mesti Korang Teruja Dengan Promosi Gila Ni!

1.1K
SHARES

Kepada anda di luar sana, pasti anda gembira mendengar berita tentang promosi gila yang telah dijalankan oleh Senheng ni kan? Pelbagai jenis barangan yang ditawarkan sempena hari pelanggan mereka yang ke-36 ni!

Bukan itu sahaja, pelbagai jenis barangan yang dijual dengan harga yang berpatutan sempena promosi ini malah ada juga yang berpeluang untuk membeli barang tersebut dengan mata ganjaran. Bagaimana agaknya ye? Mari admin share dengan anda semua.

1) BARANG ELEKTRONIK YANG GEMPAK UNTUK KESELESAAN DAN KEPUASAN ANDA..

redemption-a4_sh-01

Kepada mereka yang bekerja sehari semalam untuk menyara keluarga, inilah masanya untuk memberikan ganjaran kepada diri anda! Bagaimana agaknya ye? Di Senheng, anda mampu memiliki set teater rumah yang lengkap, gajet canggih, penghawa dingin berkuasa tinggi dan mesin basuh dengan pelbagai fungsi.

Pasti ada rambang mata melihat promosi ini kan? Lebih dari 70 barangan elektronik daripada Senheng ditawarkan sempena promosi “Big Bang” ini! Barangan yang dipromosikan oleh Senheng juga ternyata berjenama dan berkualiti tinggi.

redemption-a4_sh-02

Sebagai pemegang kad PlusOne Member, anda berpeluang untuk mendapatkan kupon diskaun yang bernilai RM 50 dan boleh digunakan untuk membeli barang-barang keperluan rumah.

sgfvfdafa

Pasti anda semua akan berpuas hati bila membeli di Senheng bukan? Nak lagi menarik, ada lagi kejutan buat pelanggan PlusOne member! Nak tahu apa? Mari admin kongsikan lagi..

redemption-a4_sh-04

Promosi gila ini juga membolehkan anda untuk membeli barangan rumah yang dapat memudahkan kerja rumah anda seperti ‘induction cooker’,’garment steamer’ dan ‘water purifier’ yang baru sahaja berada di pasaran.

redemption-a4_sh-05

Barangan yang ditawarkan oleh Senheng ternyata dapat membantu anda meningkatkan kualiti hidup untuk lebih produktif dengan barangan yang sangat berguna untuk semua. Segala kelengkapan rumah yang anda mahu ada di Senheng!

Kepada mereka yang bercadang untuk membeli barangan rumah baru, pasti anda tidak mahu terlepaskan promosi gila ni! Dengan bertema “The Beauty of Love, The Wonder of Deal”, Senheng berbesar hati menerima kunjungan pelanggan setianya sempena promosi ini!

lala

Promosi yang sangat berbaloi di Senheng ini juga menawarkan produk kesihatan untuk semua lapisan masyarakat iaitu eZen Premium Bird’s Nest dengan beli 1* percuma 1* untuk anda .

Produk eZen Premium Bird Nest ini adalah sangat terhad kerana permintaan yang tinggi dari orang ramai. Kepada anda yang tidak mahu terlepas dengan promosi produk eZen ini, lekas ke Senheng sementara stok masih ada!

unnamed

Semua orang pasti suka jika dapat barang percuma, betul tak? Kali ini, Senheng mengadakan promosi beli 1* percuma 1* untuk pelanggan setianya! Wah, bestnya!

unnamed-1

unnamed-2

Promosi besar-besaran ini telah bermula dari 1 April hingga 31 Mei. Jadi, lebih 70 barangan rumah anda boleh miliki di Senheng sepanjang promosi Big Bang ini.

Untuk maklumat lanjut, anda boleh melayari laman sesawang ini.

 

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×