Deko & Hias

Anda Pasti Teruja Dengan One Living Shah Alam Hebat Raya Karnival Ini! Serious Murah!

4.1K
SHARES

Bila sebut pasal persiapan hari raya, pasti setiap individu mahukan raya yang terbaik setiap tahun. Bukan apa, raya hanya setahun sekali, apa salahnya membeli barangan rumah baru untuk memeriahkan lagi sambutan aidilfitri tahun ini.

Dengar cerita, karnival raya besar-besaran bakal diadakan tak lama lagi di Shah Alam. Betul ke ni? Ya, “One Living Shah Alam Hebat Raya Karnival” menjemput orang ramai untuk hadir pada 21 – 23 April nanti sempena promosi hari raya yang cukup berbaloi dan meriah ini.

PROMOSI HEBAT RAYA ONE LIVING..

Menjelang hari raya nanti, pasti ramai sanak saudara yang bakal berkunjung ke rumah anda. Apa salahnya jika anda berbelanja lebih untuk mencantikkan kediaman anda sendiri sebelum menerima tetamu.

post-8-01

Antara yang menarik di karnival ini ialah anda boleh mendapatkan Sharp Iron dengan hanya RM19.90 dan Midea Table Fan dengan harga RM29.90! Malah, barangan lain juga seperti mesin basuh, periuk nasi, cerek air juga boleh didapati di sini dengan harga yang sangat berpatutan.

post-7-01

Barangan rumah seperti Tefal Table Fan dijual dengan harga RM99 .00 sahaja selepas diskaun. Lebih menarik, kepada pelanggan One Living yang berbelanja lebih daripada RM500 anda berpeluang untuk memiliki Tefal Table fan ini dengan hanya RM69.00!

post-4-01

Seperti yang anda tahu, harga barangan elektrik kini kian tidak menentu tetapi di One Living anda mampu untuk memiliki barangan rumah yang ditawarkan dengan harga istimewa tanpa perlu berbelanja lebih.

Bukan itu sahaja, lebih daripada 50 barangan rumah termasuk barangan elektrik dan lampu-lampu rumah yang berjenama ditawarkan di karnival ini. Barangan elektrik di One Living ternyata lebih murah dan bermutu tinggi untuk kelesaan anda di rumah.

supereco-light-01

 

Kepada anda yang ingin menukar lampu di rumah anda, One Living juga mempromosikan lampu-lampu dengan corak yang menarik. Bukan corak sahaja yang menarik, malah anda boleh mendapatkan lampu baru untuk rumah anda dengan harga serendah RM99*!

befunky-collage-2

Sebagai contoh, televisyen berukuran 40 dan 43 inci dijual dengan harga RM869 dan RM999 sahaja! Harga ini memang tidak masuk akal. Tambahan pula, barangan rumah untuk dapur anda juga boleh dimiliki di karnival ini.

APA TUNGGU LAGI? MARI KE ONE LIVING SHAH ALAM HEBAT RAYA KARNIVAL! 

dsc_0344

dsc_0313

dsc_0410

Kepada anda semua, jangan lupa untuk singgah ke One Living Shah Alam Hebat Raya Karnival nanti! Barangan rumah di One Living ternyata memberikan kepuasan kepada para pembeli.

18052124_10208818973500024_485802210_o

Di samping itu, para pelanggan yang tidak mahu terlepas promosi hebat raya ini dinasihati untuk datang awal dan beratur di tapak karnival sebelum kehabisan stok!

dsc_0328

Berikut merupakan informasi tentang One Living Shah Alam Hebat Raya Karnival :

Event : One Living Shah Alam Hebat Raya Karnival

Date : 21 to 23 April

Time: 10 am to 9 pm

Waze : https://waze.to/lr/hw281q812u

Google: https://goo.gl/nCWdZh

Alamat : One Living Shah Alam, 66&68 Jalan 25/61, Tmn Sri Muda, 40400 Shah Alam

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×