Famili

Anak Bunuh Ibu Guna Tukul Besi Dipercayai Dirasuk Syaitan

26
SHARES

Seorang wanita di Bandar Raya New York, Amerika Syarikat bertindak luar kawalan dengan membunuh ibunya mengguna tukul besi hingga mati kerana dipercayai mangsa telah dirasuk syaitan.

Suspek, Charlene Novoa berusia 26 tahun ditahan pada pukul 2 pagi (waktu tempatan) semalam. Pihak polis menyifatkan pembunuhan tersebut sebagai kematian yang mencurigakan.

Baca juga: Jari Telunjuk Kiri Budak Lelaki Bengkak Akibat Tersangkut Cincin

ANAK BUNUH IBU GUNA TUKUL BESI DIPERCAYAI DIRASUK SYAITAN

Mangsa, Silma Garcia, 66, ditemui di bawah katilnya di sebuah bangunan pangsapuri di Bronx kelmarin, lapor New York Post. Pihak polis kemudian bergegas ke rumah mangsa dan menemui sebuah unit apartmen dalam keadaan kotor sera bersepah dengan sampah, kata sumber.

Apabila Novoa disoal siasat oleh detefktif, mereka melihat kesan calar pada tangan dan mukanya dengan suspek mendakwa dia melakukannya sendiri, kata sumber tersebut.

Suspek memberitahu polis bahawa dia memukul ibunya menggunakan alat berat. Novoa memberitahunya Marcos, abangnya, bahawa dia memukul ibu mereka menggunakan tukul kerana mangsa dirasuk syaitan.

Siasatan awal mendapati mangsa mengalami kesan pukulan pada bahagian kepala dan badan. Perbicaraan Novoa di Mahkamah Jenayah Bronx akan dilanjutkan pada Sabtu akan datang.

Sumber: New York Post

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×