Hebahan

AJ Research dan Pharma Mengumumkan Perkembangan Terbaru Untuk Membantu Rakyat Malaysia Kurus

11
SHARES

Vitraplus Cabloc (MAL 15010010T) kini boleh diperolehi di Watsons dan farmasi-farmasi terkemuka

AJ Research dan Pharma (AJRP) Sdn Bhd, sebuah syarikat penjagaan kesihatan bersepadu dan sains hayat hari ini mengumumkan Vitraplus Cabloc, sesuatu yang baru untuk membantu rakyat Malaysia kurus.

picture-4

Adakah anda tahu bahawa rakyat Malaysia adalah di kalangan orang tergemuk di Asia? Menurut laporan Pertubuhan Kesihatan Sedunia 2014, sebanyak 38.5% (11.55 juta) rakyat Malaysia mempunyai berat badan berlebihan dan 13.3% (3.99 juta) adalah obes.

Kita sering menjamu selera walaupun kita tahu yang sepinggan Nasi Lemak mempunyai 644 kalori, Roti Canai 360 kalori dan Teh Tarik 83 kalori.

AJ Research dan Pharma Sdn Bhd kini memperkenalkan Vitraplus Cabloc, sebuah suplemen semulajadi bagi membantu pengguna untuk kekal sihat.

picture-2

Mencegah makanan berlebihan dengan Vitraplus Cabloc

Vitraplus Cabloc merupakan salah satu suplemen bagi mengurangkan berat badan yang berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia bagi membantu anda kekal sihat. Ia diformulasi dengan lima bahan aktif, ekstrak buah raspberi, ekstrak kacang buncis yang putih, ekstrak biji kopi hijau, ekstrak daun gimnema dan ekstrak batang kaktus.

Menurut CEO AJRP, Encik Javed Mohammad, yang merupakan pemilik jenama Vitraplus Cabloc “Sebagai sebuah syarikat penjagaan kesihatan yang berasaskan penyelidikan, misi dan visi kami adalah untuk membangun, memformulasi dan memperkenalkan produk-produk berkualiti tinggi bagi memenuhi keperluan pengguna dan memastikan rakyat Malaysia kekal sihat.”

picture-3

Vitraplus Cabloc datang dengan 60 kapsul sayuran setiap kotak dan dijual pada harga runcit RM138. Cuma dua atau tiga kapsul di waktu pagi dan anda boleh lihat perubahannya dalam masa lima minggu.

Vitraplus Cabloc boleh didapati di Watsons dan farmasi-farmasi terkemuka.

 

Mengenai AJ Research dan Pharma (AJRP)

AJ Research dan Pharma (AJRP), milik sepenuhnya AJ Pharma Holding Sdn Bhd, merupakan syarikat penjagaan kesihatan bersepadu dan sains hayat yang ditubuhkan oleh Kumpulan Aljomaih dari Arab Saudi.

 

KKLIU 2119/2016

Ini merupakan iklan produk tradisional.

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×