Percutian

14 Tempat Cuti Sekolah Parents Kena Bawa Anak, Memang Murah & Berbaloi!

47
SHARES

Cuti sekolah kembali lagi! Ibu bapa sudah pastinya berhajat mahu meluangkan masa dan pergi bercuti. Jadi kami nak kongsikan 14 tempat menarik yang wajib kena pergi dan harganya sudah pasti murah serta berbaloi! Cepat, jangan lepaskan peluang ini…

Baca juga: 13 Promosi Tiket Masuk Tempat Menarik Sempena Cuti Sekolah, ‘Sale’ Sakan!

14 TEMPAT CUTI SEKOLAH PARENTS KENA BAWA ANAK

Cuti sekolah ni jom bawa anak jalan-jalan. Apa salahnya sekali sekala beli jiwa kan. Kesian mereka terperap dekat rumah. Minggu depan dah masuk sekolah balik. Mesti mereka happy dapat jalan-jalan macam ni.

1. WET WORLD SHAH ALAM

2. KL TOWER MINI ZOO

3. KL UPSIDE DOWN HOUSE

4. MINES CRUISE

5. BANGI WONDERLAND

6. SUNWAY LAGOON

7. DESARU WATERPARK 

8. LOST WORLD OF TAMBUN

9. ESCAPE PENANG

10. LEGOLAND

11. AQUARIA KLCC

12. KIDZANIA

13. ESCAPE PARK

14. G2G ANIMAL GARDEN

Tiket murah dekat sini je siap boleh open date.

Sumber: Jaja Jj

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×