Business

SGshop Buat Promosi Raya Dengan Giveaway Lagi. Jom Join! Macam Best Je..

1.3K
reads

Bila dah nak menjelang raya ni, mesti banyak preparation yang perlu dibuat. Mulai dari kuih raya, balang kuih raya, baju raya, langsir raya, perabot raya dan macam-macam lagi!

Minggu yang sangat hectic adalah bila dah sampai seminggu sebelum raya menjelang tiba. Masa ni lah kena double check semua kelengkapan raya dan tersedia ke belum, betul tak?

Tapi tak apa, admin nak bagi tahu yang korang semua tak perlu susah-susah nak keluar pergi beli jauh-jauh, dengan hanya duduk di rumah depan laptop pun boleh order barangan yang korang nak via online. Lebih mudah dan pantas.! Semuanya di hujung jari je.

Dengan adanya SGshop ini, ianya akan memudahkan kerja korang semua. Scroll je semua jenis barangan yang korang perlukan untuk persiapan raya, semuanya ada. Bermulai dair baju raya, balang kuih raya, perkakas dapur dan sebagainya boleh didapati di SGshop ni! Bermacam jenis pilihan ada untuk korang semua. Nak order pun mudah je!

Oh ya, yang belum tahu tentang SGshop ini menjual produk-produk daripada China antaranya seperti pakaian, kasut, aksesori, produk kecantikan, barangan kesihatan, gadget, barangan penjagaan rumah dan bermacam lagi.

SGshop adalah platform Taobao layan diri yang membantu anda membeli pelbagai pilihan produk dari Cina dan dihantar di rumah anda hanya dengan beberapa klik. Kami juga dikenali sebagai agen Taobao yang membantu anda membeli-belah dari Cina, penghantaran ke Malaysia.

Selain itu, servis penghantaran mereka juga adalah pantas dan diyakini selamat sampai kepada pembeli. Jadi jangan risau takut kalau barangan yang di order tak sampai atau lambat sebab servis mereka memang sepantas kilat!

Banyak promosi raya dengan harga yang sangat rendah dan barangan berkualiti!

Anda semua boleh cari barangan keperluan untuk anak-anak, ada baju cantik-cantik untuk si cilik. Selain tu, mainan pun ada tau. Kalau nak belikan untuk anak-anak anda, boleh beli online je lagi senang. Kalau bawa mereka pergi shopping mall, mesti semua benda mereka nak. Hehe

Yang ada kucing di rumah juga boleh dapati Pet Suppliers di SGshop ini. Best kan? Tak perlu keluar susah-susah untuk dapatkan semua ini.

Malah, barangan sukan juga ada di jual. Pilihan baju tu jangan cakap lah, memang terlalu banyak pilihan sampai tak tahu nak pilih yang mana satu. Tapi anda semua kena bijak membeli ya. Pastikan beli barangan yang diperlukan dan jangan membazir ikut nafsu. Haa

Oh! SGshop nak buat giveaway promosi raya lah!

Cantik tak backpack kat atas ni? Haa kalau anda semua nak tahu, SGshop bakal buat giveaway untuk Music Backpack ini yang bernilai RM 500 setiap satu. Wow! Berita baik ni, mana tahu dapat beraya dengan Backpack baru, baru bergaya!

Cara untuk participate giveaway untuk peluang mendapatkan Backpack ini senang je. Ikuti langkah di bawah:

  • Pastikan anda adalah warga negara Malaysia dan juga anda telah sign-up untuk menjadi salah seorang ahli SGshop Malaysia
  • Nyatakan bagaimana anda menyambut raya tahun ini di ruangan komen facebook di bawah post ini

Itu je. Senang kan? Pemenang akan dipilih berdasarkan komen yang paling creative dan funny ya. Hanya 3 orang pemenang bertuah bakal memenangi Music Backpack ini. Tunggu apa lagi? Jom sertai peraduan giveaway ni. Backpack ni memang cantik tau, tak rugi kalau join.

Peraduan ini akan diadakan mulai 25 Jun sehingga 2 Julai sahaja. Pastikan anda semua sertai sebelum 2 Julai tau. Admin akan annouce winners melalui Facebook Messenger selepas 2 Julai nanti. Goodluck korang semua!

Yang Popular

To Top