Fesyen

Nak Bergaya Macam Pelakon Korea? Inilah ‘Rahsia’ Yang Anda Kena Tahu Dan Jangan Terlepas Peluang Menarik!

5.7K
reads

“Alamak, hari ni pakai baju apa pula? Bosannya asyik ulang baju yang sama je setiap minggu”

giphy.com

Penampilan diri amat penting untuk sesiapa sahaja terutamanya buat anda yang bekerja tidak kira lelaki atau perempuan kan? Mestilah nak nampak cantik selalu supaya orang pun akan rasa senang tengok kita. Tapi, kalau asyik ulang baju dan gaya yang sama sahaja setiap minggu, makin suramlah nampak gayanya. Tak berseri-seri! 

MACAM MANA NAK BUAT SUPAYA NAMPAK LEBIH BERGAYA?

Haa, berita baik untuk anda yang nak ubah gaya penampilan untuk tampak lebih cantik, menarik dan tertarik! Jom kita bergaya ala-ala pelakon Korea dengan variasi pakaian dari butik The Twee! 😱

The Twee merupakan salah satu jenama yang berasal dari Korea dan membariskan pelbagai jenis pakaian untuk wanita dan lelaki dalam lingkungan umur 18-35 tahun. Bukan itu sahaja, untuk anda yang sukakan gaya trendy, simple dan kemas, memang The Twee ini menjadi pilihan yang wajib! Semua cantik-cantik tau dan anda pun akan pening nak pilih baju di dalam butik ini.

4 PERKARA MENARIK MENGENAI THE TWEE YANG ANDA KENA KUNJUNGI! 💛

giphy.com

1. The Twee di KL Gateway merupakan cawangan pertama di Asia Tenggara!

KL Gateway merupakan salah sebuah pusat membeli-belah yang baharu dan makin meningkat naik. Dengan kemudahan seperti stesyen MRT berhampiran dan laluan lebuhraya utama, memang merupakan lokasi strategik untuk anda berkunjung ke butik The Twee. Yay!😍😍

2. Boleh bergaya ala-ala pelakon Korea

Wah! Bergaya betul!😂

Memang kalau anda masuk je The Twee, mesti akan rambang mata! Mana tidaknya, semua baju yang anda tengok, semuanya macam yang dalam drama Korea tu! Bukan itu sahaja, segala aksesori yang menarik pun ada tau. Jadi, selain nak beli baju tu, boleh juga anda gayakan dengan aksesori yang cantik-cantik kan?

3. Sesuai untuk fesyen muslimah juga!

Untuk anda yang menggayakan gaya muslimah tu jangan risau. Rangkaian fesyen dari butik The Twee ini memang sangat sesuailah untuk anda mix and match pakaian supaya sesuai dengan gaya muslimah. Tak adalah gaya muslimah tu nampak suram dan bosan je kan? Inilah masanya untuk berfesyen tetapi masih sopan. Ewah!🤗

4. Ada YEAR-END-SALE!😱😱

Siapa yang sukakan jualan akhir tahun atau YEAR END SALE kan? Memang inilah yang ditunggu-tunggu! Dah masuk bulan November ni, tak ketinggalan, The Twee juga akan menawarkan potongan diskaun sehingga 50 peratus untuk barangan yang terpilih! Bukan itu sahaja, ada juga ‘Happy Price’ dimana anda akan mendapat variasi item serendah RM 39 sahaja! Memang menarik.

Untuk anda yang nak nikmati lebih dan lebih lagi diskaun, boleh juga daftarkan diri anda sebagai ‘member’ dengan ada The Twee Membership Card. Caranya mudah je, hanya berbelanja sebanyal RM 180 dan keatas, anda akan dapat membership free saja. Dah free, boleh dapat 15 peratus diskaun untuk pembelian yang seterusnya pula tu! Wahh! 💰 Memang berbaloi betul. Jangan lupa juga untuk layari laman Facebook The Twee dan follow Instagram The Twee untuk update koleksi terkini!

*Apa tunggu lagi? Jom kita pergi butik The Twee cawangan KL Gateway sekarang juga! Boleh shopping puas-puas hehe😎

Yang Popular

To Top