Famili

Ini Antara Mega Sale Sempena Tahun Baru Cina Daripada Shopee Yang Anda Tak Boleh Lepaskan. Murah!

6.1K
SHARES

Membeli-belah di musim perayaan memang sesuatu yang biasa. Ye la! Masa-masa macam ni memang banyak deal dan sale yang tak boleh dilepaskan. Ada yang 20%, 50% dan kadang-kadang tu sampai 90%. Dahsyatkan?

Sempena Tahun Baru Cina yang tak lama lagi, ini antara deal yang anda boleh grab dekat Shopee! Memang berbaloi!

Shopping Dengan Shopee Jom!

Shopee mengadakan Promosi Tahun Baru Cina Kongsi Fa Cai dari 3 Januari hingga 6 Februari! Berikut adalah deals yang terbaik yang tidak boleh dilepaskan.

>>Cashback rebat tunai 88%
>> 88,888 hadiah misteri dengan penghantaran percuma (diskaun sebanyak 88%)
>>Main Shopee Shake dan menang hadiah bonus sebanyak RM 888,888

Berikut adalah tarikh terbaik untuk anda grab deal gila-gila Shopee sempena CNY 2019 tak lama lagi.

Kongsi Fa Cai Mega Sale:

22 Januari 2019 : CNY Mega Sale Festival.

23 Januari 2019 : CNY Cashback Festival. 

24 Januari 2019 : CNY Shocking Sale Festival.

Untuk pengetahuan anda semua, ketiga-tiga tarikh ini adalah tarikh terbaik untuk anda beli barang keperluan rumah dan peribadi anda. Masa ni la anda boleh dapat banyak diskaun dan baucar tunai. Main game pun boleh menang  Shopee Coins dan baucar tau!

Masa Terbaik Nak Shopping! Excitednya!

Berikut adalah jadual untuk happy hour Shopee pada 24 Januari:

  • Shocking Sale (8 slot):
    12 tengah malam, 9 pagi , 12 tengah hari, 2 petang, 4 petang, 6 petang, 8 malam, 10 malam

  • Shopee Shake (8 timing):
    12 tengah malam, 9 pagi, 12 tengah hari, 2 petang, 4 petang, 6 petang, 8 malam, 10 malam

Peraduan Wajib Join!

Tarikh Live:   18 Januari 2019

Sale Shopee Kongsi Fa Cai dah bermula hingga 6 Februari nanti!

Ada pulangan tunai sehingga 88% setiap hari, 88,888 kotak misteri untuk anda grab tanpa sebarang caj penghantaran, Main Shopee Shake dan menang sehingga 888,888 Shopee Coins.

Guna promo kod  “SIRAP10” untuk diskaun tambahan RM10!
Download Shopee sekarang!

Hanya Share Untuk Menang Hadiah Menarik!

Lebih menarik, kali ni Shopee nak beri hadiah yang best-best untuk anda. Apa yang anda kena buat mudah je, hanya share dan tag semua post dan video. Kalau anda hit target yang mereka tetapkan. Anda akan unlock hadiah misteri.

Jangan risau tiada dateline untuk lucky draw ni, sebaliknya ianya akan berterusan sehingga Shopee capai target share mereka.

Jom share video ini sekarang!

Selain itu, tekan “INTERESTED” dekat klik “INTERESTED” untuk menang hadiah seperti Shopee Coins, Wireless Speaker, JBL Headphones, Xiaomi TV Soundbar, Home Mini Cinema, Projector, Oppo handphones, Dyson hairdryer dan lain-lain.

Pulangan Tunai Melalui Kuiz Shopee!

Selain tu, jangan lupa sertai kuiz Shopee setiap hari dari 22 hingga 24 Januari ni. Ada 2 sesi tau! Iaitu pada 12 tengah hari dan 8 malam. (Klik sini untuk jawab kuiz di Shopee)

Kuiz ni akan berlangsung secara live di apps Shopee. Apa yang anda kena buat cuma jawab soalan dengan betul dan pemenang akan terima baucar tunai bernilai sehingga 888,888. Awesome kan?

Dapatkan Tiket Konsert Blackpink Dengan Harga Eksklusif!

Bagi anda yang minat kumpulan K-pop Blackpink, inilah peluang anda untuk grab tiket konsert mereka dengan harga luar biasa. Hanya di Shopee guys…

Klik sini untuk beli <<<Blackpink 2019 World Tour>>>

Istimewa Untuk Anda! Baucer Khas Untuk Semua…

Ha! Jangan tak tahu anda boleh menikmati diskaun istimewa dari 22 hingga 24 Januari ini.

Bagi pengguna baru, anda boleh menikmati diskaun RM7 jika berbelanja RM30! Manakala bagi pengguna sedia ada anda akan menikmati diskaun RM10 bila berbelanja RM100. Jimat kan?

** TERTAKLUK PADA TERMA & SYARAT.
** SAH DIGUNAKAN PADA SEMUA PREFERRED SELLERS & SHOPEE MALL SHOP.
** TAK TERMASUK TIKET & BAUCAR, SUSU FORMULA, LAMPIN BAYI.
** SAH MELALUI PEMBELIAN SHOPEE APP.

 

Jadi, jangan lepaskan peluang untuk menang pelbagai hadiah termasuk pulangan tunai, baucar dan pelbagai lagi dengan Shopee. Nak tahu lebih banyak tentang deal-deal menarik di Shopee? Klik dekat bawah jom.

Suka Shopping muat turun aplikasi Shopee Sekarang!

Website: Shopee

Most Popular

To Top