Famili

Nak Bawa Pulang Smart TV realme 43 Inci Untuk Keluarga Tercinta? Baca Dulu Artikel Ni!

67
SHARES

Sejak Covid 19 melanda, seisi keluarga pun dah jarang keluar tanpa tujuan penting kan? Dek alasan itu, mesti ada antara terniat nak upgrade televisyen di rumah kan? Ataupun, nak tambah televisyen memandangkan anak-anak pun dah makin besar, dah pandai nak pilih siaran sendiri.

Tapi, buat apa beli kalau team Sirap Limau nak bagi percuma je Smart TV realme bersaiz 43 inci kepada anda! Syaratnya kenalah join kuiz di akhir artikel ini.

Dengan rekaan Premium Bezel-less yang senipis 8.7 mm, Smart TV realme ini didatangkan dengan dua saiz berbeza iaitu RM899 bagi saiz 32 inci dan Rm 1599 untuk saiz 43 inci.

Teknologi Ultra Bright Display with Chroma Boost Picture Engine dalam Smart TV realme ini menjadikan kualiti gambar lebih cantik sekaligus meningkatkan keupayaan, warna, kontras dan kejelasan video.

 

Malah, dilengkapi dengan 400 nit peak brightness, anda mampu melihat skrin dengan jelas walaupun di bawah cahaya terang dan menawarkan sudut pandang 178 darjah. Hebatkan?

Daripada segi sistem bunyi pula, Smart TV realme ini lengkap dengan 24W Quad Stereo Speakers dengan Dolby Audio dan mempunyai dua pasang speaker symmetrical iaitu satu speaker full range untuk mencipta bass range setra vokal bersih yang menakjubkan dan satu lagi adalah tweeter, untuk memenuhi keperluan frekuensi tinggi.

Smart TV realme ni dikuasakan dengan Powerful Quad-core Picture Processor 1GB + 8GB, MediaTek quad-core processor dengan ARM Cortex A53 CPU, Mali-470 MP3 GPU yang menyokong teknologi Chroma Boost. Oleh itu, kombinasi 1GB dan 8GB mampu memberikan pengalaman menonton yang sempurna.

 

Sudah pasti, anda juga akan dapat mengakses Android TV yang membolehkan akses kepada Google Play Store untuk memuat turun beribu aplikasi popular, games, wayang, shows dan muzik pada bila-bila masa.

Untuk maklumat lanjut mengenai produk, anda boleh refer laman sesawang Facebook realme, Instagram realme dan Youtube realme.

Kalau anda nak merasa pakai Smart TV realme ni secara percuma, korang hanya perlu buat langkah di bawah:

1) Like dan share posting artikel ni laman Facebook masing-masing (pastikan profile tidak dalam mode privasi!)
2) Komen dan tag dua kenalan Facebook
3) Nyatakan bagaimana Smart TV realme ni boleh mengeratkan hubungan korang

Pertandingan ini tamat pada tarikh 30 November 2021, jam 5 petang. Anda akan dihubungi jika anda dipilih sebagai pemenang!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×