Hebahan

RANGER – Tingkatkan Tenaga Untuk Mencapai Lebih Lagi!

Pernahkan anda melihat iklan minuman terbaru daripada F&N ini?

Dengan tin bergambar harimau yang sangat memukau, F&N memperkenalkan minuman tenaga RANGER, definisi tenaga baru untuk kekuatan dan fokus!

Untuk menembusi segala halangan dengan mantap dan dinamik, anda perlukan TENAGA. Dengan adanya tenaga yang mencukupi, anda sentiasa sedia menawan apa jua matlamat yang ingin dikecapi.

Gabungan Ramuan Unik

Kini, RANGER, minuman tenaga baharu daripada F&N, mengandungi gabungan ramuan untuk meningkatkan tenaga anda. Ia bukan sahaja mampu meningkatkan tenaga fizikal, ia juga mampu meningkatkan kecerdasan minda dan kadar metabolisme anda.

Minuman ini mengandungi Taurina dan Kafein yang membantu anda kekal fokus untuk menghadapi cabaran hidup dan menempuhnya dengan berani.

Diperkaya dengan nutrien seperti Vitamin B3 dan B6 yang membantu melepaskan tenaga dalam proses pemakanan badan kita, RANGER juga adalah satu-satunya minuman tenaga dalam pasaran Malaysia yang mengandungi Vitamin C.

RANGER paling sesuai diminum sewaktu bekerja, ataupun ketika memandu terutamanya pemanduan jarak jauh kerana ia memberikan anda daya tumpuan yang tinggi.

Photo 5

Imej Harimau Lambang Kegagahan

Imej harimau unik pada tin 250 ml RANGER yang moden dan bergaya ini menarik dan melambangkan kekuatan fizikal dan naluri kegagahan seorang wira dalam setiap jejaka.

Kini, dengan adanya RANGER dalam rangkaian produk F&N, ia berhasrat untuk menyediakan warga Malaysia dengan meningkatkan tenaga bagi menjangkau potensi individu tersebut untuk mencapai kejayaan.

Meningkatkan Kecerdasan Fizikal, Minda, Dan Kadar Metabolisme

“Bagi kebanyakan orang ramai yang ingin mencapai lebih lagi dalam kehidupan ini, mereka perlukan tenaga dan kekuatan mental serta fizikal. Apabila mereka kekurangan tenaga, mereka mungkin kurang berupaya untuk mencapai matlamat anda.”

“Oleh itu, RANGER dapat memberi rakyat Malaysia ‘dorongan’ yang diperlukan, memacu mereka untuk menghadapi cabaran dengan sepenuh hati dalam setiap perkara yang dilakukan,” kata Jenny Wong, Ketua Pemasaran Jenama, F&N Beverages Sdn Bhd.

Apabila anda berasa letih, minumlah RANGER untuk merangsangkan tahap fizikal dan mental anda.

minuman tenaga RANGER F&N

Lonjakkan Tenaga Anda dengan Minuman RANGER!

Minuman tenaga RANGER kini boleh didapati di pasaran di seluruh Malaysia.

Laksanakan tugasan anda dengan adanya tenaga RANGER yang melahirkan naluri pejuang sebenar dari dalam anda.

Untuk melonjakkan tenaga anda bagi mencapai lebih lagi, ikuti laman Facebook RANGER Malaysia di www.facebook.com/rangermalaysia.

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×