Famili

Jom Meriahkan Raya Anda Dengan Gambar Hasil Macam Pro! Vivo V5s Memang Pakar Group Selfie!

1.2K
reads

Selain baju baru, kasut baru, perabot baru, handphone pun kenalah baru jugak. Barulah meriah dan meletop raya anda tahun ini.

Haa..anda nak tahu tak, sempena Hari Raya yang bakal menjelang ni, Vivo Malaysia telah melancarkan smartphone terbaru mereka iaitu Vivo V5s!

Yang lagi best, Vivo V5s kali ini datang dengan warna Matte Black yang memang menawan dan rare habis! Bolehlah anda melaram sakan raya ni dengan handphone baru!

VIVO, RAKAN SELFIE ANDA!

Rasanya semua sudah maklum dengan kestimewaan Vivo yang memang pakar dalam selfie. Bila dah berkumpul ramai-ramai tu, tak lengkap rasanya kalau tak selfie kan!

Kalau anda nak tahu, Vivo V5s ni dilengkapi dengan fungsi group selfie dengan kamera depan 20mp. Fungsi ini juga boleh memuatkan ramai orang dalam satu shot kerana ia dilengkapi dengan efek panoramic landscape-panning seluas 145 degree!

Bolehlah anda satu keluarga selfie sampai tak ingat dunia! Confirm gempak la gambar raya anda tahun ni.

JANGKA HAYAT BATERI YANG LEBIH LAMA DAN PRESTASI LANCAR UNTUK PERMAINAN TANPA GANGGUAN!

Siapa yang kaki main game dekat handphone tu, mesti akan jatuh cinta dengan Vivo V5s ni. Anda nak tahu tak, Vivo V5s ni dilengkapi dengan kuasa pemprosesan yang hebat dan jangka hayat bateri yang tahan lama.

Jadi, dengan bateri yang tahan lama dan prestasi yang lancar, bolehlah anda main game tanpa gangguan lagi.

REBUT PELUANG UNTUK MEMENANGI VIVO V5S SECARA PERCUMA!

Tak tahu nak bagi hadiah apa buat tersayang sempena raya ini? Haa..Vivo bermurah hati nak bagi anda hadiah yang gempak tau. Nak tahu macam mana?

Dengan setiap pembelian smartphone Vivo berharga RM1000 ke atas, anda layak untuk menerima 2 kad gores dan memenangi wang tunai lumayan sekiranya anda bertuah!

Yang lagi best, anda juga berpeluang untuk memenangi smartphone Vivo V5s ni secara PERCUMA tau! Hebat kan?

Apa tunggu lagi, cepat serbu Vivo store dan cuba nasib anda. Promosi ini hanya berlangsung dari 1 Jun hingga 30 Jun ini sahaja.

JOM LAYAN VIDEO LUCU RAYA SEMPURNA DARI VIVO V5s NI!

Lucu dan comel kan iklan ni? Memang menyempurnakan raya betul Vivo V5s ni!

Jadi, anda pun jangan lupa capture setiap moment indah di musim perayaan ini bersama keluarga tersayang dengan Vivo V5s!

Untuk maklumat lanjut, layari [insert landing page].

Yang Popular

To Top