Famili

Pemenang Pertama Vivo Dreamers Dah Diumumkan, Ternyata Impian Boleh Jadi Nyata!

2
SHARES

Semua orang mesti teringin impian jadi kenyataan. Contoh macam admin asyik berangan nak dapat smartphone baru sahaja. Maklumlah smartphone admin pun dah guna lama. Hehe. ? Sebenarnya anda boleh jadikan impian tu jadi kenyataan. Tak percaya? Cuba tengok…

INILAH PEMENANG PERTAMA VIVO DREAMERS, TAHNIAH!

Dianne, bersama abang dan kakak iparnya. Senyum sampai telinga!

Wow! Vivo Malaysia dah umumkan pemenang pertama dalam Vivo Dreamers. Pemenang tersebut ialah Dianne. Nombor IMEI beliau terpilih dalam kalangan peserta yang join Vivo Dreamers. Tahniah diucapkan! ???

Abang dan kakak ipar Dianne mencuba smartphone Vivo terbaru mereka, Vivo V7

Saya memang nak Vivo berikan smartphone Vivo terbaru kepada abang dan kakak ipar saya supaya kami dapat kongsi setiap pemandangan indah dan saling bertukar teks daripada mereka asyik menggunakan smartphone yang lama.

– Dianne, pemenang pertama Vivo Dreamers.

Selfie bersama dengan smartphone Vivo terbaru, Vivo V7

Hihi, memang baguslah Dianne ni. Sangat ambil berat dengan abang dan kakak iparnya. Untungnya mereka dapat adik macam Dianne. Agak-agak adik admin akan buat surprise macam ni tak? Ceh… ?

Abang dan kakak ipar Dianne post gambar yang diambil menggunakan Vivo V7 di facebook.

Hadiah tersebut iaitu dua smartphone Vivo V7 terbaru telah dihantar ke rumah abang dan kakak ipar Dianne pada hari Sabtu, 9 Disember 2017. ?? Terkejut habis bila dapat tahu hadiah itu daripada adik mereka. Nampak muka mereka memang happy gila! ?

CONTEST MASIH BERJALAN, PELUANG MENJADI PEMENANG VIVO DREAMERS ADA LAGI

Bulan Disember ni, Vivo Malaysia akan terus realisasikan impian tujuh pelanggan bertuah. Untuk setiap pembelian smartphone Vivo, anda akan dapat satu borang untuk isi impian yang anda ingin Vivo makbulkan. Seorang peserta bertuah akan dicabut setiap minggu dan Vivo akan buat impian menjadi kenyataan! Weee…

Anda pasti suka bila dah hujung tahun ni banyak promosi ada. Sekarang kan musim Krismas. Vivo juga akan buat beberapa promosi produk Vivo untuk hargai cuti kali ni. Bestnya! ?

Terus ikuti perkembangan Vivo di Facebook Vivo Malaysia atau Lazada dan Senheng Official Store untuk tahu promosi yang ada. Jangan lupa join Vivo Dreamers untuk realisasikan impian anda! ?

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×