Famili

Wahh… Di Subang Perdana Opening Ada Promosi Barangan Elektrik Oleh TBC Yang Lebih Gempak?! Penduduk Sekitar Subang Pasti Terkejut Bila Dapat Tahu Berita Hangat Ini!

6K
SHARES

Ha! Siapa kat sini teringin beli barangan elektrik dengan harga yang berbaloi dan murah? Ini berita terbaik buat anda! TBC Elektrik Sdn Bhd akan membuka cawangan baru mereka di Subang Perdana pula kali ini. Wow, yang duduk berdekatan Subang mesti rasa seronok. Senyum sampai ke telinga… 

Ramainya orang… Meriah sungguh!

Sempena cawangan baru dibuka, TBC Elektrik Sdn Bhd akan mengadakan promosi barangan elektrik iaitu Subang Perdana Opening yang akan bermula pada 22 September 2017 hingga 24 September 2017. Promosi dengan harga paling runtuh,  siapa tak nak, rugilah kan?

BARANGAN ELEKTRIK PELBAGAI JENAMA DENGAN HARGA PROMOSI YANG BERBALOI

Flyer sempena Subang Perdana Opening. Boleh survey harga kat sini.

Semua mesti nak barangan berkualiti dengan jaminan terbaik kan? Jangan khuatir. Anda boleh dapatkan barangan elektrik dari pelbagai jenama tau di TBC Elektrik Sdn Bhd.  Antara jenama terkenal adalah Sharp, Toshiba, LG, Electrolux, Philips, Rubine, Joven dan Khind. Harga pun boleh tahan. Sangat berbaloi!

Flyer sempena Subang Perdana Opening. Boleh save banyak ni.

Pasti anda curious nak tahu aktiviti menarik yang ada sepanjang Subang Perdana Opening diadakan. Hihi.  Sini admin beritahu anda…

APA AKTIVITI MENARIK SEPANJANG SUBANG PERDANA OPENING?

Okay. Kalau ada cawangan baru dibuka secara besar-besaran macam ni, memang tak larilah daripada aktiviti menarik yang ada. Antara aktiviti menarik sewaktu Subang Perdana Opening diadakan adalah Sharp Canopy dan Opening Special. Syok betul!

Paling istimewa tentang Opening Special adalah anda berpeluang mendapat Air Purifier secara PERCUMA jika anda membeli 1.0HP Air Cond dengan harga RM999!   Tapi hanya terhad pada 10 unit sahaja tau! First come, first served. Siapa cepat, dia dapat. Sehingga stok habis ya! Fuh, kena cepat grab peluang yang ada.

JANGAN LUPA AJAK KELUARGA DAN RAKAN-RAKAN SINGGAH SUBANG PERDANA YA!

Take note ya!  Ini info lanjut tentang Subang Perdana Opening. Jangan lupa sebarkan pada keluarga dan rakan-rakan. Wuhu…

  • Acara             : Subang Perdana Opening
  • Tarikh           : 22 September 2017 hingga 24 September 2017
  • Masa             : 10.30am – 9.30pm
  • Tempat         : Subang Perdana (No. 21-G, Ground Floor, Jalan Dinar E U3/E, Taman Subang Perdana, Seksyen U3, 45150 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan)
  • Waze             : https://waze.com/ul/hw281ytp72
  • Google Map : https://goo.gl/maps/N6Dzj9xNswK2

Meriahkan Subang Perdana Opening dengan kehadiran anda. Lebih ramai, lebih bagus. Boleh like dan follow Facebook TBC Elektrik Sdn Bhd untuk ketahui perkembangan terkini mereka. TBC juga akan mengadakan Majlis Pembukaan TBC di Subang Perdana pada 24 September 2017. Jangan lupa datang ya!

Jom serbu TBC Elektrik Sdn Bhd di Subang Perdana. Jumpa anda di sana….   

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×