Business

Smartphone ViVO V5S Kini Dengan Warna Yang Sangat Menarik Iaitu Rose Gold. Yay!

613
reads

Siapa je tak suka warna rose gold ni, betul tak? Memang comel sangat lagi-lagi untuk perempuan. Tapi lelaki pun boleh pakai warna ni, sebab kalau untuk smartphone memang nampak lebih cool dan limited.

Apa berita baik yang admin nak bagi tahu? Ha, admin nak share tentang ViVO kini menawarkan smartphone ViVO v5s yang terbaru dengan warna yang lebih menarik iaitu Rose Gold dan Crown Gold. Selain itu, ViVO Y55s juga akan dikeluarkan dengan warna Crown Gold dan Rose Gold. Wohoo!

Ohh ya, smartphone ViVO V5s Rose Gold ini akan telah dikeluarkan pada 20th May yang lalu. Korang mesti dapatkan Perfect Selfie Smartphone ni!

Perfect Selfie Smartphone dengan ViVO V5s, Rose Gold!

Cantik tau gambar uols bila berselfie dengan smartphone ViVO v5s ni! Memang puas hati kalau beli. ViVO V5s Rose Gold Edition masih lagi mengekalkan 20MP front camera seperti vivo V5. 20MP softlight sensor kamera hadapan akan membuatkan selfie korang lebih natural dan cantik. Baru puas hati nak selfie hehe.

Apa yang special tentang ViVO V5s ni? Macam-macam ada! Contohnya seperti skrin 5.5 inci, aplikasi App Clone yang boleh membantu korang membahagikan antara professional life dan juga personal life. Korang boleh log in untuk aplikasi yang sama dengan menggunakan 2 akaun. Smartphone ini juga senang untuk digunakan dengan satu tangan, ibu jari korang boleh menyentuh semua corners dengan mudah.

Smartphone ViVO V5s ini sangat mampu milik dengan harga RM 1,299 pun korang dan boleh memilikinya. Oh ya, kalau korang ni selfieholics, memang ini smartphone yang terbaik untuk korang tau.

Dapatkan ViVO V5s Selfie Smartphone secara percuma bila korang bertukar kepada New MaxisOnePlan

Ya, betul. Korang boleh dapatkan ViVO V5s dengan harga yang lebih rendah kalau korang sign-up dengan pakej Digi atau Maxis yang gempak ni! Digi kini menawarkan ViVO V5s dengan Digi Postpaid plan 78/108/138.

Kini dengan hanya RM 1, Maxis menawarkan 4G LTE smartphone bila korang sign-up dengan mana-mana plan yang terpilih dari Maxis.

Maxis Plan

Maxis on-going Power of 1 pakej promo kini menawarkan korang semua untuk memiliki smartphone ini dengan harga RM 1. Apa yang korang perlu buat hanya sign-up MaxisOne plan 158 atau 188 untuk dapatkan smartphone ViVO V5s ini dengan harga RM 1, manakala untuk MaxisOne plan 128/158/188 pula, korang boleh dapatkan Y55s secara PERCUMA!

Digi juga menawarkan ViVO V5s & Y55s dengan Digi Postpaid Plans 78/108/138 tau. YES!

Digi Plan

Bukan Maxis je yang ada plan untuk ViVo v5s ni tau, Digi pun ada. Dengan Digi, korang boleh memiliki ViVO V5s atau Y55s dengan PERCUMA atau dengan Digi postpaid plans.

Ditawarkan dengan 3 harga bulanan iaitu RM78 (12GB internet + 6GB weekend internet), RM108 (18GB internet + 9GB weekend internet), RM138 (24GB internet + 12GB weekend internet). Semua ini adalah termasuk dengan unlimited calls untuk semua network dengan plan yang berharga tertinggi iaitu hanya RM 138 setiap bulan. Yay! Murah kan?

Smartphone ViVO V5s ini memang lebih fokus on kamera hadapan. Serupa dengan ViVO v5 tapi ada beberapa software yang telah dinaiktaraf dan juga updated Selfie Spotlight yang melancarkan lighting effect seperti professional photography studio yang mampu membuatkan gambar korang dengan lighting yang lebih cantik dan soft.

Storage capacity juga telah dinaikkan sehingga 256GB dengan micro SD card. Untuk yang suka berselfie tu, jangan risau. Boleh simpan semua gambar dan kenangan korang dalam smartphone terbaru ViVO V5s, Rose Gold ini. Yay!

Yang Popular

To Top