40 Minggu

Senarai Set Bersalin Yang Bagus, Terbaik, Murah Dan Berkesan (Part 1)

Set bersalin Amway Tropical Herbs

Tentu ramai yang tercari-cari set bersalin mana yang bagus kan? Bukan sahaja bagus, kalau boleh ia mestilah yang terbaik dan terbukti keberkesanannya.

Yang lebih penting, mestilah yang murah atau ekonomi. Bukan semua ibu-ibu mengandung dari golongan yang senang. Jadi, kos juga memainkan peranan penting.

Kami akan berusaha untuk membuat Senarai Penuh Set Bersalin yang Bagus, Terbaik, Mujarab, Berkesan dan Murah di Malaysia.

  • Set bersalin Amway Tropical Herbs
  • Set bersalin Shaklee
  • Set bersalin Ā Tanamera
  • Set bersalin Anugerah
  • Set bersalin Nona Roguy
  • Set bersalin Dherbs
  • Set bersalin Mustika Ratu
  • Set bersalin Leesa Formula
  • Set bersalin Afiat
  • Set bersalin Jamu Mak Dara

Bantuan, input dan testimoni anda diperlukan untuk rujukan ibu-ibu yang lain.

Carian Yang Berkaitan:

  • set bersalin murah
  • Set Bersalin Terbaik
  • set bersalin yang bagus
  • set bersalin terbaik dan berkesan
  • testimoni set bersalin anugerah
  • set bersalin
  • set bersalin terbaik di pasaran
  • set bersalin murah dan bagus
  • set bersalin murah dan berkesan
  • set berpantang terbaik
3 Comments

3 Comments

  1. Ros

    June 5, 2015 at 3:27 pm

    Terima kasih kerana sudi buat perbandingan.
    Ibu yang nak bersalin kena pilih betul2 set bersalin supaya badan boleh kembali pulih.

  2. Aya Chalo

    September 3, 2015 at 12:17 pm

    Perbandingan yang menarik. Walau apapun pilihan ibu berpantang, yang penting dapat memberikan kesan terbaik buat ibu dan anak šŸ˜€

  3. Suri

    October 20, 2015 at 6:53 pm

    Set yang selalu dipercayai ialah Nonaroguy. Antara sebabnya ialah ianya set dari keluarga yg turun temurun bidan, dan pengasasnya pun penulis Eksiklopedia Perbidanan Melayu.

    Set yg sekarang agak top pula ialah set Spa & Ma sebab lengkap dengan tungku, bengkung dan minyak kelapa dara. Set Anugerah pun makin popular sebab ada 4 set — dari yg biasa sampai kepada set utk mereka yg Czer, dan dibacakan ayat suci Al-Quran supaya ibu dan anak tenang.

    Maklumlah, dengan darah yg sentiasa keluar dan bayi yg baru nak tengok dunia, takut2 kalau ada gangguan.

    Pada yang ibu moden yg tak suka jamu, dan nak set yg sesuai untuk bayi yg menyusu, ada Tanamera. Set ni mmg popular dan dieksport sampai ke Kanada.

    Pendek kata, set yg terbaik ialah yg kena dengan kehendak dan bajet anda. Insyaallah set yg ada saya mention kat atas tu mmg setakat ini ramai yg puas hati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Yang Popular

To Top