Cantik

Scrub Yang Boleh Jadikan Kulit Anda Putih Dengan Serta Merta. Sampai Nampak Urat Hijau!

3.4K
reads

Siapa yang tak nak kulit putih dan gebu kan? Ada yang makan supplemen dan ada juga yang mengamalkan petua kecantikan yang lain. Namun, petua atau tips yang dikongsikan ini menggunakan bahan-bahan yang semulajadi dan confirm akan putih berseri kulit anda tu! Jom cuba!

http://www.banglatribune.com/

PUTIH SAMPAI NAK URAT HIJAU

Ni jawapan bagi mereka yang putih sampai nampak urat,tapi tak nak keluar modal.Bakal pengantin,mak mak orang yang ambil anak sekolah,mereka yang terdedah dengan panas terik, bolehlah buat ya.Buat sekali dua,memang payah sikit nak terus nampak urat hijau.Tapi kalau buat amalan,jadikan scrub mandian hari hari kejelitaan rasmi jadi milik anda.

TANGAN SEBELUM DISCRUB

www.facebook.com/fizwana

BAHAN-BAHAN DAN CARANYA

1. Ambil lah beras dalam satu genggam serta bawang putih 3 ulas.

www.facebook.com/fizwana

2. Kemudian,kisar bahan tadi.Kasar kasar je.Sebab kita nak buat ala ala scrub.

3.Guna mandian rutin kita. I guna sabun ni sebab buat badan kita lembut dan harum.Ramai customer i yang nak jaga kulit,guna ni.

4. Last sekali,letak sedikit sabun pada ramuan tadi,sapu pada tubuh. Biarkan kat badan dalam lima minit. Cuci,bilas,sapu losyen harian.

5. Okey,nanti bancuhan dah siap,bubuh kat tangan macam ni ok. Dekat kuku tu boleh sapu dengan bawang putih kisar tadi.  Sapukan secara menyeluruh pada tangan,siku atau mana mana sisi gelap kita ya.

Ni tangan selepas i buat proses scrub tadi. Boleh bandingkan tangan sebelum dengan selepas ikut gambar ya.

www.facebook.com/fizwana

* Macam mana? Rasa nak cuba tak?

Sumber: Fizz Cahya

Yang Popular

To Top