Famili

Raya Ni Mesti Best Dengan Rebat Melebihi RM3.8 Juta!

164
SHARES

Sebut je Hari raya Aidilfitri, terus terbayang kemeriahan sambutannya yang diraikan dengan penuh rasa kesyukuran dan kegembiraan. Walaupun masih terkesan dengan pandemik, tapi segala persiapan tetap perlu dilaksanakan bagi memastikan sambutan Raya tetap meriah. 

Bukan sahaja persiapan dari segi baju raya, malah perhiasan dan kelengkapan rumah pun kenalah ambil kira sekali, barulah excited nak menyambut lebaran!

Haa..Courts Malaysia, sebagai peneraju jualan barang elektrik, teknologi dan perabot terbesar di Malaysia nak beri anda semua tawaran dan promosi menarik untuk pelanggannya sempena Hari Raya yang bakal tiba ni dengan kempen Sinari Raya Jimat Berbelanja! 

Potongan harga hebat dan rebat lebih RM3.8 juta!

Menerusi kempen Sinari Raya Jimat Berbelanja, harga yang di tawarkan adalah sangat rendah berbanding harga kempen lain sehingga pelanggan boleh nikmati rebat melebihi RM3.8 juta di seluruh cawangan.

Bukan itu saja, anda juga berpeluang untuk menikmati diskaun sehingga 20% bagi pembelian perabot dan 15% bagi pembelian barangan seperti mesin basuh, peti sejuk, penyaman udara dan Tv terpilih. Bestnya!

Inilah masa yang sesuai untuk anda tukar barangan rumah kepada yang lebih besar, lebih selesa dan lebih berkapasiti tinggi kerana di Courts, memang berbaloi-baloi!

lebih banyak anda beli, lebih jimat!

Eh, ada lagi..Memandangkan kita tak pasti lagi dapat pulang berhari raya di kampung nanti, rajin-rajinkanlah hubungi yang tersayang tu. Kalau anda berhajat untuk menukar kepada telefon pintar lebih canggih dan jelas, Courts ada menawarkan rebat sehingga RM200 dengan setiap pembelian telefon pintar terpilih bernilai RM2,999 dan ke atas.

Servis-servis ekstra juga turut tersedia seperti penghantaran percuma, servis dr.digital dan banyak lagi.

Jom rebut hadiah-hadiah istimewa!

Selain itu, Courts juga nak berikan banyak hadiah percuma berjenama buat pelanggan setianya dengan setiap pembelian barangan serendah RM1,499 dan ke atas seperti barangan jenama jag Elba, pengisar Sharp, pembersih udara Sharp, tab Samsung Galaxy, Apple Airpods Pro dan Samsung Galaxy tab S6 Lite.

Oh ya, jangan lupa untuk dapatkan servis sanitasi kediaman anda dengan hanya RM199 apabila anda berbelanja di seluruh cawangan Courts Malaysia. Bila rumah dah disanitasi barulah tetamu rasa selamat dan selesa nak berkunjung ke rumah.

Jadi, apa tunggu lagi, jom kunjungi Courts berdekatan anda sekarang sehingga 18 Mei 2021 dan untuk maklumat lanjut mengenai promosi kami, layari laman web Courts di https://www.courts.com.my atau layari akaun rasmi Instagram dan Facebook. Tertakluk terma dan syarat.

Sebelum tu, jom tonton video Raya dari Courts bersempena pandemik yang bertajuk Raya Ni Tak Best!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×