Famili

Nak Berjimat Tapi Suka Shopping? Grab Kasi Chance Untuk Anda Beli Dan Nikmati Pelbagai Promosi!

46
SHARES

Pandemik yang melanda dunia membuatkan ramai orang lebih berhati-hati apabila berbelanja. Ada yang mula tukarkan habit mereka dari sering bercuti ke luar negara kini hanya bercuti di dalam negara dan ada juga yang kini lebih gemar berbelanja secara online untuk dapatkan deals yang lebih berpatutan dan berbaloi.

Ha tak semestinya bila anda kena berbelanja dengan lebih bijak atau nak berjimat tu bermaksud anda tidak boleh nikmati hobi anda tu. Masih boleh! Cuma kena pandai cari deals yang terbaik!

Yang paling penting, keep track perbelanjaan anda tu. Nak mudah, mulakan dengan berbelanja dengan GrabPay ataupun PayLater oleh Grab. 

JIMAT BERGANDA BILA ANDA BERBELANJA DENGAN GRABPAY! ADA GRABREWARDS MENANTI!

Pembayaran menggunakan GrabPay ni merupakan pembayaran secara serta-merta. Add to cart dan bayar.

Nak mudah anda boleh terus top-up GrabPay anda. Jadi bila tengah-tengah bulan nak beli apa-apa boleh terus je pakai amaun yang ada dalam e-wallet tersebut.

Bila anda beli menggunakan GrabPay ni anda akan dapat GrabRewards yang boleh digunakan untuk pembelian di masa hadapan atau boleh digunakan untuk tebus baucar.

Jangan risau sebab semua transaksi Grab ni selamat dan dilindungi oleh ciri-ciri keselamatan Grab seperti two-factor authentication (2FA) dengan Grab PIN dan juga biometrik.

MASIH LAGI BOLEH SHOPPING! PELBAGAI PILIHAN UNTUK BAYAR – BAYAR SEKARANG, DI PENGHUJUNG BULAN ATAU SECARA INSTALLMENT!

Jangan takut nak have fun! Betul kita kena berjimat-cermat tapi jangan lah jadikan ia sebagai penghalang kebahagiaan anda tu.

Bukan itu sahaja, ada sesetengah masa tiba-tiba anda nak belikan hadiah untuk yang tersayang. GrabPay dan juga PayLater ni sedia membantu.

PayLater ni best dari pilihan yang lain. Anda boleh berjimat dan juga boleh semak kembali apa yang anda beli untuk bulan tu. Ini kerana, dengan PayLater anda boleh pilih untuk bayar di penghujung bulan tersebut atau bayar secara berperingkat iaitu selama 4 bulan.

Asalkan pembayaran tu dibuat pada masanya, tiada sebarang interest dan juga late fees dikenakan.

Kos pendahuluan pun tak ada, anda hanya perlu bayar ikut masa yang ditetapkan sahaja. Mudah kan? Nanti hujung bulan senang lah anda nak tengok balik apa yang anda dah beli!

Ada Crabtree & Evelyn, Hermo, dUCk dan macam-macam lagi anda boleh berbelanja dengan PayLater!

Bukan sekadar aplikasi untuk beli makanan dan juga e-hailing je, ada macam-macam jenama yang anda boleh beli dengan Grab ni tau. Dari kosmetik, penjagaan muka, kasut semua ada!

Jom tengok senarai di bawah:

1.Crabtree & Evelyn

Evelyn Rose Velvet Body Melt – RM152

Pembayaran boleh dibuat via PayLater & GrabPay

2. Hermo

Cosrx Aloe Soothing Sun Cream 50ml- RM55

Pembayaran boleh dibuat via PayLater & GrabPay

3. Thousand Miles

Thousand Miles All Day Pants – RM139

Pembayaran boleh dibuat via PayLater & GrabPay

4.dUCk

dUCk All Premium Basics- RM130

Pembayaran boleh dibuat via PayLater & GrabPay

5.JD Sports

Jordan Air 1 Mid Junior- RM319.00

Pembayaran boleh dibuat via GrabPay Online & GrabPay 

Bukan hanya yang dalam senarai ni je, ada banyak lagi jenama atau kedai yang anda boleh gunakan GrabPay atau PayLater tu. Anda cari je kategori apa yang anda mahukan samada pakaian atau perfume semuanya confirm ada. Khas untuk bulan Mac ni, ada promosi istimewa!

  • Kalau shopping in-store, guna je GrabPay dan boleh enjoy 15% off (sehingga RM18) dengan perbelanjaan minima RM120.  Tak perlu promo code pun dah boleh nikmati diskaun ni!
  • Kalau shopping online pula, anda  boleh enjoy 15% off (sehingga RM24) dengan perbelanjaan minima RM160. Guna kod: GRABPAYGLAM bila checkout. 
  • Kalau nak guna PayLater, dapat 15% off (sehingga RM24) dengan perbelanjaan minima RM160. Masukkan kod: PAYLATERGLAM bila checkout. 

Haaaa… Jangan kata kita tak payung ya!

Mesti anda dah lega kan sekarang bila dah boleh shopping balik? Terus rasa nak beli macam-macam benda! Jangan risau dan berbelanjalah dengan GrabPay hari ini!

Nak tau dengan lebih lanjut anda boleh klik GrabPay Deals ataupun PayLater Deals!

 

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×