Famili

Masuk Water Park Dan Adventure Park Dengan Hanya RM58! Siap Dapat Nutri Boost Percuma!

9.1K
SHARES

Cuti krismas dah dekat, maka anak-anak pun excited la nak berjalan betul tak? Keadaan ni biasa, hampir semua suri rumah tangga alami situasi ni. Ye la! Dah nama pun cuti sekolah, tak kan nak duduk rumah pulak.

Kalau anda tak tahu nak bawak anak anda pi mana? Apa kata anda bawak anak-anak anda ke Austin Heights Water & Adventure Park. Bukan apa, sebab sekarang Autin heights tengah ada promosi krismas.

Promosi Hebat! Tak Dapat Dekat Tempat Lain!

Promosi krismas yang di tawarkan kali ni cukup power sebab anda hanya perlu bayar RM 58 seorang untuk masuk ke Austin Heights Waterpark atau Adventure Park. Berbaloikan? Lagipun Austin Heights Water & Adventure Park merupakan taman tema air dan adventure yang paling besar di Johor.

Yang lagi best, apabila anda beli tiket untuk ke Water Park atau Adventure Park Austin Heights,  anda akan dapat Nutri Boost 250ml secara percuma! Lepas tu, anda boleh dapatkan tiket Jump Street dengan hanya RM 20. Awesome kan?

Ada Pelbagai Aktiviti, Jangan Lepaskan Peluang Grab Tiket!

Selain itu, Austin Heights ada banyak aktiviti menarik sempena dengan promosi krismas kali ini. Jangan tak tahu dalam Water park dan Adventure Park ada pelbagai games tambahan seperti mini games, persembahan tarian, kemunculan Santa Klaus dan Clown Ballon serta pelbagai lagi.

Jadi, jangan lepaskan peluang anda untuk grab promosi krismas Austin Heights kali ini. Detail untuk pembelian tiket serta tarikh promosi admin nyatakan dekat bawah ye!

Merry Christmas Event @ Austin Height Water & Adventure Park

Tarikh promosi: 21- 25 Disember 2018

Masa: 10 pagi- 6 petang

Website: www.funtime.my

Facebook: Austin Heights Water and Adventure Park

To Top
SKIP THIS AD ×