Hebahan

Jom Nikmati Ganjaran Hebat Dengan Beli 1 Percuma 1, Potongan Sehingga 50% & Banyak Lagi!

2
SHARES

“Ada member card?”

Perasan tak bila anda nak buat pembayaran di mana-mana kedai atau pasaraya, cashier akan tanya soalan ni. Kalau anda bukan ahli, mereka akan offer untuk anda sertai keahlian supaya anda dapat nikmati tawaran atau diskaun.

Untuk pengetahuan anda, Courts kini melancarkan satu inisiatif untuk program HomeClub Members khas untuk pelanggan setia mereka. Jadi, bila beli barang keperluan rumah, anda boleh nikmati pelbagai ganjaran. Memang berbeza dengan sebelum-sebelum ini.

Antara hadiah dan ganjaran menarik yang menanti anda ialah Beli 1 Percuma 1, diskaun sehingga 50% dan banyak lagi. Lebih mengujakan, Courts juga bekerjasama dengan beberapa jenama hebat. Maknanya, tawaran bukan dari Courts saja. Menariknya!

Tawaran Beli 1 Percuma 1

Dengan menjadi HomeClub Members Courts, anda boleh nikmati tawaran Beli 1 Percuma 1 di semua rakan kongsi yang tertera di atas melalui website dan kedai mereka. Tapi, anda perlu menjadi HomeClub Members terlebih dahulu dan barulah boleh lihat deals yang mereka tawarkan.

Memang tak rugi sebab sambil berbelanja anda juga boleh berjimat. Boleh beli kasut, main bowling, bawa anak-anak pergi tempat menarik dan banyak lagi.

*Tertakluk kepada terma dan syarat

Anda Boleh Nikmati Diskaun Sehingga 50%

Ada lebih dari 30 rakan kerjasama yang berkolaborasi dengan Courts bagi menjayakan program HomeClub ini. Antaranya jenama terlibat ialah Gintell, Watsons, MBG, Carlo Rino dan banyak lagi.

Lepas ini, sebelum anda ke kedai-kedai yang terlibat, pastikan anda mendaftar dahulu sebagai HomeClub Members di website. Barulah anda boleh nikmati tawaran yang ada, seronoknya!

Bagaimana Mana Nak Tebus ganjaran?

Jika anda dah mendaftar akaun di laman web Courts, secara automatik anda sudah menjadi ahli HomeClubBagi anda yang tak tahu bagaimana cara nak tebus ganjaran dan tawaran, boleh ikut langkah di bawah.

  1. Daftar masuk akaun HomeClub
  2. Pilih ganjaran HomeClub anda
  3. Tebus ganjaran di kedai terlibat

Manfaat Lain Yang anda Akan Dapat

 

Sebenarnya, ada banyak lagi manfaat lain yang anda dapat melalui HomeClub Members, antaranya :

  • Potongan dan penjimatan eksklusif
  • Penghantaran percuma
  • Tawaran hebat untuk Flexicredit
  • Tawaran hari lahir
  • Ganjaran hari keahlian
  • Hadiah menarik

Sertai Keahlian HomeClub Sekarang Secara PERCUMA!

Bukan main banyak lagi deals dan reward yang Courts bagi kan? Pastikan anda mendaftar sebagai HomeClub Members sekarang untuk mendapatkan tawaran yang menarik ni!

Tunggu apa lagi? Jadilah pembeli yang bijak dan daftar masuk akaun Courts sekarang untuk nikmati ganjaran istimewa ini dari mereka. Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari laman web Courts HomeClub.

*Tertakluk terma dan syarat

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×