Famili

Jom Beli Vivo V7 & V7+ Di Harvey Norman! Boleh Dapat 1 Tahun Screen Protection + Hadiah Premium Tau. Bestnya!

0
reads

Wah. Macam-macam sales bila akhir tahun ni kan? Tapi, sales daripada Harvey Norman ni memang paling awesome. Nak tahu sales apa? Inilah masa paling tepat untuk tukar telefon bimbit baru kepada Vivo V7 atau V7+ yang cun melecun tu.

Sebab sekarang ni tengah ada promosi Christmas yang mana dengan setiap pembelian Vivo V7 atau V7+, anda akan memperolehi 1 tahun waranti skrin pecah yang mana menawarkann servis penggantian skrin tersebut dengan percuma!

Tak cukup dengan tu, Vivo turut memberikan hadiah premium kepada anda yang membeli Vivo V7 atau V7+ yang mempunyai kamera selfie 24MP ni. Terbaik! Tapi, kena pantas lah ya sebab hadiah premium ni terhad!

Tak cukup duit? Jangan risau sebab anda boleh mendapatkan Vivo V7 atau V7+ dengan bayaran ansuran selama 24 bulan, 0 % interest lagi tau!

Nak tahu lebih lanjut, anda boleh layari laman sesawang di Harvey Norman. Cepat grab sebelum terlambat!

Opss.Sebelum nak beli, mesti anda nak mahu tahu secantik mana foto anda bila menggunakan Vivo V7 ATAU v7+ ini? Lihat sahaja selfie menawan daripada selebriti terkenal Malaysia, Janna Nick ni.. Meleleh cun habis!

 

Apa rahsia sebenar Vivo V7 atau V7+ ni?

Admin nak kongsi sikit rahsia macamana wajah anda jadi cantik bila berselfie dengan Vivo V7 atau V7+ ni. Rahsia terbesarnya ialah kerana Teknologi Face Beauty 7.0! Ia menjadikan selfie anda lebih terang walaupun diambil dalam persekitaran yang gelap. Malah, Mod potret V7 memfokuskan pada subjek foto sama seperti yang dihasilkan oleh kamera DSLR.

Banyak lagi function Vivo V7 atau V7+ yang pasti membuatkan korang rasa rugi sangat kalau tak sambar satu! Ha, jadi jangan tunggu lama-lama ya. Cepat grab promosi di Harvey Norman ni! Berbaloi-baloi!

 

Yang Popular

To Top