Famili

Guna Headphone dan Earphone Memang Membantu! Ini Alternatif Bantu Anak Kenali Cara Sebutan Dengan Tepat! Cuba la

7K
SHARES

Kalau suatu ketika dahulu earphone dan headphone kita anggap sebagai aksesori tambahan untuk telefon, komputer, ipod dan komputer riba kini tidak lagi. Banyak jenis earphone dan headphone ni. Spesifikasi pun kadang-kadang berbeza.

Jadi, hari ni admin akan kongsikan model-model earphone dan headphone yang sangat berguna untuk anda dan keluarga serta macam mana nak aplikasikan penggunaan earphone dan headphone bagi proses pembelajaran anak-anak dan mungkin diri anda juga.

Guna Earphone dan Headphone Untuk Belajar!

Jangan tak tahu, selain anda boleh dengar lagu dan menonton movie sebenarnya earphone dan headphone ni sangat berguna untuk proses pembelajaran.

Mudah nak belajar bahasa lain dan nak belajar mengaji bila ada earphone dan headphone. Ye la! Bila belajar bahasa  asing dan mengaji sebutan kena la betul dan jelas.

Maka, dengan adanya earphone dan headphone anda boleh dengar sebutan sesuatu perkataan dengan lebih jelas lagi bila menonton video, atau mendengar rakaman suara dan sebagainya. Boleh repeat dengar berulang kali tanpa ganggu orang lain, Betul tak?

Panasonic Tawarkan Earphone Dan Headphone Dengan Rekaan Unik Sesuai Nak Digayakan Di Mana Saja!

Sekarang Panasonic tawarkan beberapa model earphone dan headphone yang sangat praktikal bersesuaian dengan keperluan dan minat anda. Tak kisah la apa personaliti anda. Anda nak gunakan aktiviti apa? Pasti ada yang sesuai dengan anda.

Lagipun rekaan yang Panasonic tawarkan cukup bergaya sesuai digunakan oleh siapa sahaja. Ada yang modern look, retro look, yang simple dan praktikal pun ada. Anda tinggal pilih je.

RP-HTX80BE & RP-HTX20BE Tawar Gaya Modern Retro!

Model  RP- HTX80BE  dan RP-HTX20BE adalah antara pilihan terbaik yang anda boleh dapatkan untuk capai kepuasan dalam mendengar. Kedua-dua model headphone ini menawarkan fungsi bluetooth dimana tiada lagi sambungan wayar diperlukan ke peranti kegemaran anda.

Ianya menghasilkan bunyi premium dan memiliki beberapa pilihan warna yang cukup sophisticated dan sesuai digayakan oleh semua peringkat umur.

Bagi anda yang gemar tampil simple tapi masih mahukan kepuasan mendengar RP-HTX20BE memang pilihan yang tepat. Tambahan pula bunyi yang dihasilkan cukup smooth dan clear.

Lagipula saiz kedua-dua headphone dan earphone ni, just nice. Tak terlalu ketat dan longgar. Earpad yang diguna cukup lembut. Selesa walau pakai untuk jangka masa yang lama.

Hanya charge headphone dan earphone anda selama 15 minit dan nikmati playback hours selama 150 minit untuk RP- HTX80BE dan 80 minit untuk RP-HTX20BE.

Lagi baik kalau fully charged lah. Tahan lama sikit. Bayangkanlah RP- HTX80BE punya playback hours tu mampu bertahan sehingga 24 jam tanpa henti. Manakala, RP-HTX20BE pula boleh bertahan sehingga 8 jam 30 minit.

RP HF410BE & RP NJ310BE Pilihan Terbaik Untuk Anda Yang Gemar  Tampil Athleisure Style!

Buat anda yang gemarkan gaya athleisure dan bunyi yang dinamik RP HF 410BE, merupakan pilihan yang tepat. Rekaannya yang terkini memang sesuai sangat kalau anda nak bawak pergi travel dan jalan-jalan. Bergaya gitu!

Yang penting bunyi yang dihasilkan power dan playback hours, RP HF 410BE 3 jam untuk tempoh charging 15 minit. Kalau anda fully charged bateri dia, playback hours untuk headphone ni 24 jam tau. Puas la dengar lagu atau tonton movie.

Bagi anda yang takut-takut nak guna headphone tapi masih nak dapatkan kepuasan mendengar muzik dan dalam masa yang sama ingin tambil bergaya, earphone RP NJ310BE ni antara pilihan yang awesome Panasonic tawarkan. Bila korang charge 15 minit playback hours  untuk model RP NJ310BE ni adalah selama 70 minit tapi kalau fully charged playback hours untuk model ni, 6 jam. Confirm anda puas hati.

Lupa nak cakap, yang kesemua model headphone dan earphone diatas ada voice assistant. Anda cuma kena aktifkan siri sahaja. So, kalau masa tengah jalan-jalan tu nak tukar lagu dan sebagainya, tak perlu la nak bawak keluar phone dah.

Dah ada fungsi hebat macam ni, apa lagi? Kita guna la.

Berikut adalah senarai harga bagi model-model headphone dan earphone yang di tawarkan:

RP-HTX80BE-K   –              RM389
RP-HTX20BE-K   –              RM209
RP-HF410BE-K   –              RM269
RP-NJ310BE-K    –              RM189

Semua model earphone dan headphone yang admin mention tadi, anda boleh dapatkan menerusi Shopee, Lazada dan Club Panasonic.

Ada Promosi tau sekarang!

Sempena dengan pelancaran Headphone Club Panasonic, anda boleh menikmati 10% diskaun untuk kesemua jenis headphone yang Panasonic tawarkanSiap ada free gift double wall glass bottle lagi untuk anda. So, jangan lupa masukkan kod promo yang admin share di bawah untuk menikmati diskaun hebat ini.

Kod Promo

<<< MUSICNOW>>

**Tawaran ini sah bermula 16 hingga 23 September 2019

**Kod promo hanya sah digunakan melalui pembelian terus menggunakan direct link <<<https://direct.panasonic.com.my/>>>

Jom Join Panasonic Party Anywhere Photo Contest!


Sebelum admin lupa, panasonic ada anjurkan peraduan Panasonic Party Anywhere Photo Contest. Anda boleh menang Vespa Primavera. Harga Vespa ni RM 18K tau! Bukan biasa-biasa ni. Berikut adalah cara untuk anda join peraduan yang ada. Siapa tahu anda pemenang yang Panasonic cari.

Ikut je langkah-langkah dibawah

  1. Ambil gambar dengan cara paling menarik kreatif dengan mana-mana produk Panasonic Audio.
  2. Muat naik gambar di akaun Instagram anda dengan #PanasonicPartyAnywhere & tag @mypanasonic

**Peraduan berakhir Disember 2019!

Untuk maklumat lanjut klik sini  << Panasonic Party Anywhere Contest Photo>>

Website: Panasonic Malaysia

Facebook:  Panasonic Malaysia

Most Popular

To Top