Famili

3 Sebab Kenapa Kena Tengok CIK LANG SWE Di Tonton!

7
SHARES
drama hantu di Malaysia

Drama hantu di Malaysia yang satu ini memang tak mengecewakan sebab semuanya best-best belaka! Cik Lang Swe telah menghantui penonton semua, bermula 26 Oktober lagi!

Anda yang tak tengok lagi episod minggu lepas, memang rugi tau sebab memang kelakar! Ini 3 sebab kenapa anda kena tengok Cik Lang Swe setiap hari Khamis di Tonton.

Baca juga: Simpati Nasib Rakyat Palestin, Media Prima Aktifkan Tabung Kemanusiaan Palestin

DRAMA HANTU DI MALAYSIA: CIK LANG SWEE

drama hantu di Malaysia

1. Line up artist TAK MENGECEWAKAN!

Barisan pelakon di dalam series ini menunjukkan kepelbagaian. Mereka ini semua adalah barisan pelakon yang hebat yang mampu menghantui dan menghiburkan anda semua!

  • Dini Schatzmann sebagai Lang Swe
  • Harissa Adlynn sebagai PontiSu
  • Ezzrin Loy sebagai PontiDol
  • Amy Nur Tinie sebagai Seri Ponti Wang
  • Safwan Nazri sebagai Poco

2. Jalan cerita yang penuh tawa riang!

drama hantu di Malaysia

Dengan genrenya seram komedi, anda yang takut dengan cerita hantu pun boleh layan series ini, sebab nak takut tapi tak jadi takut! Bermacam-macam yang berlaku, antaranya pertembungan epik antara puak Langsuir dan juga puak Pontianak untuk memerintah semua hantu. Dan juga perebutan PontiSu antara Lang Swe dan juga PontiDol.

3. 10 EPISOD JE!

Dalam waktu sibuk pun boleh layan series ini! Stres lepas kena marah dengan boss? Penat baru balik sekolah? Nak makan tak tahu nak tengok cerita apa? Buka je Tonton, search Cik Lang Swe! 1 Episod hanya 1 jam saja tau!

CIK LANG SWE (TRAILER)

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×