Kini Trending

Doktor Terkejut Jumpa Jarum Dalam Kemaluan Budak Lelaki 11 Tahun, Bosan Katanya…

19
SHARES

Akibat terlalu bosan dan perasaan ingin tahu, seorang budak lelaki berusia 11 tahun bertindak memasukkan sebatang jarum akupunktur ke dalam kemaluannya. Kejadian yang berlaku di China ini menyebabkan budak lelaki itu mengalami kesukaran untuk membuang air kecil.

Baca juga: Dipanggil Lelaki Tak Dikenali, Dua Murid Hampir Jadi Mangsa Culik Di Luar Pagar Sekolah

DOKTOR TERKEJUT JUMPA JARUM DALAM KEMALUAN BUDAK LELAKI 11 TAHUN

Kejadian tersebut dikenalpasti oleh doktor selepas melakukan imbasan X-ray pada kemaluan seorang kanak-kanak lelaki, lapor portal berita MailOnline.

Pesakit dikejarkan ke Hospital Kanak-Kanak Jiangxi di wilayah Jiangxi untuk menjalani imbasan X-ray dan doktor terkejut apabila menemui sebatang jarum sepanjang 8 sentimeter yang dimasukkan ke dalam kemaluannya.

Ia menyebabkan saluran pundi kencing terhalang dan selepas menyoal budak lelaki itu, dia mengaku memasukkan jarum tersebut ke dalam saluran zakarnya kerana bosan dan ingin tahu sama ada perkara itu boleh dilakukan atau tidak.

Ketua perubatan, Rao Pinde menjelaskan kanak-kanak lelaki itu memasukkan jarum tersebut 12 jam sebelum dia gagal membuang air kecil.

Pesakit itu kemudian menjalani pembedahan untuk mengeluarkan jarum tersebut. Dia kemudian dibenarkan pulang selepas menjalani pembedahan.

Sumber: Daily Mail

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×