Hebahan

Diskaun Sehingga 90% & Barangan Serendah RM1 Di Massive Clearance Sale!

335
SHARES

Dalam keadaan ekonomi sekarang, kebanyakan daripada kita struggle untuk menjalani kehidupan seharian. Situasi ini menuntut kita untuk bijak merancang perbelanjaan harian.

Namun begitu, apabila ada barangan elektrik dan perabot rumah yang sudah rosak, ianya perlu diganti dan ini sedikit sebanyak merunsingkan, betul tak?

Kini, anda tak perlu bimbang lagi kerana COURTS ada mengadakan Massive Clearance Sale secara besar-besaran di semua cawangan sehingga 31 Disember 2020!

Diskaun sehingga 90% dan barangan serendah RM1!

**Gambar di cawangan COURTS

Memang sangat berbaloi kalau beli ketika offer kerana COURTS menawarkan diskaun sehingga 90% dan harga runtuh serendah RM1! Pelbagai barangan ada untuk keperluan rumah anda.

**Gambar di cawangan COURTS

Jika anda nak hadiahkan untuk orang lain pun apa salahnya kan? Ataupun anda beli untuk tukar barangan lama kepada baru. Tak semestinya tunggu rosak sebab harga memang murah. Rugi betul jika terlepas kerana stok adalah terhad. Siapa cepat, dia dapat!

Ambil dulu bayar kemudian…

Terasa macam tak cukup duit untuk beli secara tunai? Anda boleh membuat pembelian melalui pelan Flexi Credit Courts. Melalui pelan ini, anda boleh menggunakan barang tersebut dan mulakan bayaran selepas 30 hari. Tertakluk terma dan syarat.

Ha.. menarik kan? Nak tahu lebih lanjut mengenai tawaran pelan Flexi Credit, anda pergi saja ke mana-mana cawangan COURTS yang berdekatan.

Diskaun 50% bagi servis pembersihan sofa dan tilam

Massive Clearance Sale COURTS bukan saja menjual barangan unit baru, terdapat juga barangan unit pameran (display set) yang anda boleh beli.

Jadi, jika anda beli sofa atau tilam unit pameran (display set), anda tak perlu risau tentang kebersihan kerana COURTS ada tawarkan diskaun 50% untuk servis pembersihan sofa dan tilam.

Tawaran ini khas untuk unit pameran (display set) saja tau! Maklumlah, mungkin ada yang rasa ragu-ragu untuk grab unit pameran walaupun harganya murah. Tapi dengan tawaran ini, anda tak perlu ragu-ragu lagi!

**Gambar di cawangan COURTS

Anda boleh serbu mana-mana COURTS sekarang supaya boleh tengok sendiri barangan mana yang anda mahu! Antara jenama-jenama terkemuka yang terlibat dalam Massive Clearance Sale COURTS ialah Acer, Asus, Silentnight, Mille, Panasonic, Sony, Vivo, Samsung, Philips, Sharp, Huawei, Silentnight, Dhep dan banyak lagi!

**Gambar di cawangan COURTS

Jangan lupa LIKE dan FOLLOW media sosial COURTS untuk ikuti info mengenai tawaran terkini yang mereka jalankan.

Jadi tunggu apa lagi? Cepat, cepat cepat sebab stok adalah terhad.

Website: COURTS Online Store

Facebook: COURTS

Instagram: @courtsmsia

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×