Famili

Diskaun Melampau, Jualan Gudang Barangan Elektrik Ni Bakal Disambut Hebat Oleh Ramai Orang

Anda sudah puas beraya atau masih dalam mood raya? Hehe. Musim raya ini pasti anda banyak guna barangan elektrik bukan? Nak buat kuih raya, masak ketupat dan lauk-pauk mestilah guna. Sampai tak cukup tangan dibuatnya. 😓

Tapi waktu raya tu guna barangan elektrik yang lama. Dah mula buat hal pula. Pening betul. 😫 Jangan risau! Kalau anda sedang mencari barang elektrik dengan harga murah dan berpatutan, kami ada berita gembira untuk anda!

Jualan Gudang Barangan Elektrik Oleh Onking bakal berlangsung!

Inilah berita baiknya! Jualan Gudang Barangan Elektrik yang dianjurkan oleh Onking akan diadakan secara besar-besaran bermula 6 Julai 2018 hingga 9 Julai 2018. Wow! Tapi dimana? 👀 Haa, skrol ke bawah lagi..

Promosi diskaun paling gempak selama tiga hari, tak boleh tolak langsung!

Paling menarik tentang Jualan Gudang Onking ni, anda dapat nikmati diskaun barangan elektrik yang meletup selama tiga hari sahaja! Bukan senang nak dapat promosi hebat macam ni. Tertakluk pada terma dan syarat. Siapa cepat, dia dapat!

Boleh dapat diskaun menarik untuk TV skrin besar, penghawa dingin dan barangan rumah dengan jenama yang hebat-hebat. Sementara stok masih ada. Bestnya! Antara jenama terkemuka ialah Panasonic, Sharp, LG, Sony, Toshiba, Mitsubishi, Samsung, Philips, Pensonic, Midea, Khind, Elba, Firenzzi, Daikin, Hisense dan banyak lagi!

Kalau anda nak tahu, demo untuk produk juga akan dibuat secara live sewaktu Jualan Gudang Onking. Jenama yang didemokan juga sangat terkemuka seperti Panasonic, Sharp, Philips, Pensonic, Khind, Firenzzi dan Beko. Kalau tertarik, boleh beli terus di situ.

Kami nak ingatkan anda supaya tidak lepaskan peluang untuk pergi ke Jualan Gudang Onking tau. 😎 Sebab ada benda yang lagi menarik bakal diadakan pada waktu tu. Apa dia agaknya?

Lebih 1,000 hadiah percuma untuk cabutan bertuah!

Siapa yang tak suka dapat hadiah? 🎁 Semua orang pun suka! Paling best tentang Jualan Gudang Onking, ada lebih 1,000 hadiah akan diberikan untuk setiap pembelian bernilai RM1499. Tak sabar nak join nanti!

Jom pergi ke Jualan Gudang Onking, pasti meriah!

Boleh ajak sekali keluarga dan kawan-kawan yang tengah cari barangan elektrik tu. Pasti lebih meriah! Nah info penuh tentang Jualan Gudang Onking. Jangan lupa take note ya! 📝

  • Acara: Jualan Gudang Onking
  • Tempat: No. 2, Jalan TP5, Taman Perindustrian UEP, 47600 Subang Jaya, Selangor (Waze: https://bit.ly/2IBVaDr)
  • Tarikh: 6 Julai 2018 hingga 9 Julai 2018
  • Masa: 10 pagi hingga 8 malam

Kami cadangkan untuk anda kosongkan kereta sebelum pergi. Takut beli banyak nanti, tak muat pula. Untuk info lanjut, boleh klik laman web Onking. Jangan lupa like dan follow Facebook Onking untuk perkembangan terkini mereka ya!

Shopping barangan elektrik puas-puas nanti okay? 💃 Lagi best kalau pergi ramai-ramai. Jom borong sakan kat sana! 🛍

 

Yang Popular

To Top